Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
válasz chris-v #106639 üzenetére
Mégsem ez az ASUS PRIME Z790-P WIFI lap lesz.
Aqua -ból rendeltem egy bontottat, mert jó áron volt, de ez nem hogy bontott hanem használt, ami mellesleg sérült is. CPU hűtő csavar helyei körül sérült. Valaki jól meghúzott ott valami csavart.
Írtam nekik, várom válaszukat, gondolom hétfőig nem sok minden fog történni.Szóval visszatérve, most már van memóriám: Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
CPU még nincs.
NVMe 5.0 megléte jó lenne a lapon hosszú távra.
100 ezer körüli áron gondolkoztam, de ha használtan annyi, az sem baj, nem ragaszkodok az újhoz.Milyen lapot ajánlotok?
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- KERESEM: MSI Z97 XPOWER AC
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest