-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Szerintem nem döntött rosszul GoodSpeed, főleg, hogy egyelőre nem akar tunningolni. Egy 6600K 70e Ft és 12e Ft különbség nem kicsi. Viszont az alaplap Z170 lesz így később lehet K-s procira váltani, ha úgy alakul. A memóriatuningot én személy szerint mindig egy kicsit parasztvakitásnak tartottam, mig a proci tuningot éreztem a mindennapi használat során, a memóriát sohasem. Benchmarkban jól mutatott, de aztán úgy tapasztaltam, hogy inkább a CL-el lehet egy kis előny nyerni. A mostani 1600-as DDR3-am is menne 1833-on is, de én semmi különbséget nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Honda topik
- Nintendo Switch
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest