-
IT café
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrowiczki
csendes tag
Szia!
Nos a kérdésre én sem tudom a választ de lehet hogy csak a modemet kellet volna restartolni azt kalap.
Mindenesetre MAC clonozást alkalmazva az sem kellet minden megy szépen.Rendszergazda ként dologozom egy ideje de nem volt még olyan helyhez szerencsém ahol komolyabb hálózati eszközöket használtak volna mint linksys vagy dlink vagy tplink.
Most végre volt és megtetszett mennyi mindent meglehet oldani eggyetlen eszközzel.
Hálózati ismereteim nyílván nem tökéletesek de nem egyenlő a nullával sok hálózatot terveztem sajnos kölcség hatékonyan mivel mindent mindenki ingyen akar és még az iskola akinek dolgoztam sem akart költeni komolyabb összeget semmire.
Nem is ez a lényeg kicsit megáltam a fejlődésben és ez a gond. Most újra felveszem a kesztyűt a követhetetlen IT fejlődésével
A TV-re csak azért gondoltam hogy lássam mit is csinálsz.
Mostmár csak a Torrentet kell belőnöm a mikrotiken és azt hiszem egyenlőre minden oké.
Amit furcsán néztem hogy a LOG az nagyon pörög de gondolom ez normális.Mindenkinek köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Delta Force (2024)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest