Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz Zozzant #37140 üzenetére

    + AMD Power

    Volt pillanat amikor 241km/h-t mutatott a sebességmérő. 241-et, városban. A sötétben a fos karcos plexije mögé bújva mit vesz észre az esetleges úthibákból? Legyen ott egy kátyú ami a múlt héten még nem volt ott vagy egy rozoga IFA fossa össze az utat olajjal ő meg 150-el nyélgázon szaladjon rá. Ha eldobja a motort és puhatestűként seggen csúszva 150-el elkap egy villanyoszlopot hirdetőtáblát útpadkát korlátoszlopot akármit vagy pont becsúszik egy szembe jövő autó alá az nem lesz túl szép látvány. A néhai mentalzero-n voltak ilyen motoros horror crash videók pl. valami távolkeleti helyen 140-el taknyolt a motoros lefekve nekicsúszott az autópálya szalagkorlátját tartó oszlopnak amin szó szerint darabokra szakadt. Külön volt a felsőteste amiről hiányzott az egyik karja, külön volt az alteste amiről térből hiányzott az egyik lába a feje meg bukósisakostól jó ötven méterrel arrébb állt meg az út széli susnyásban. Köszi, szép halál.
    Vagy nézzük az autókat. Az EVO sofőrrel megvan 1.5 tonna a GT-R 1.7 tonna felett van. Ha valamelyiket eldobja a sofőr és eltalál vele egy átlag 1-1.2 tonnás autót abból mi marad? Ha beléd száll és szerencséd van azonnal meghalsz ha nem akkor csak lenyomorodsz. Az állam szarik rád rokkant ellátással segget lehet törölni dolgozni már nem nagyon tudsz ergo nélkülözve nyomoroghatsz egy életen át mert pár seggfejnek éppen száguldozni volt kedve aznap csak pont nem adta ki. Pereskedhetsz évekig aztán megítélnek majd egy nevetséges kártérítést amit vagy be tudnak hajtani az illetőn vagy nem. Ha esetleg ő elpatkol a balesetben szintén hoppon maradsz. Erre mondtam én feljebb, hogy igenis követendő példa lehetne az autó bezúzás. Akit ilyesmin rajtakapnak bizonyítékként a helyszínen foglalják le és záros határidőn belül zúzzák be a szarját és pont. Végtelenül felháborít ez a viselkedés! Ezek jellemzően 40év alatti emberek de van köztük akinek családja gyereke van és egy pillanatig nem gondolnak bele, hogy akkor mi lesz ha nem adja ki. Gondolom ők is mint általában az összes szervdonor a jó kocsi jó sofőr mi baj lehet típusú szar dumával nyugtatgatják magukat legbelül aztán ha esetleg megijesztenek valakit aki pánikszerűen kimenekül előlük a szélső sávba ők meg pont ott akarták kikerülni és 100+ km/h sebesség különbséggel telibe verik akkor az lesz mint nemrég az M5 bevezetőn. link

    [ Szerkesztve ]

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák