Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Terhelés alatt melegszik, van ilyen bizony. Amúgy semmi nem garantálja, hogy a kiolvasott érték helyes, illetve azt sem tudni pontosan melyik szenzort olvasta ki a program a sok közül. Felrobbant a Surface, nem? Kibírja? Igen. Akkor ennyi, nem kell ezen pörögni, használni kell. Minden más ilyesmi agyonzsugorított vacak melegszik, a Macbook Pro is, meg más is. Senkit nem zavar amíg működnek.
-
addikt
Az átlag amerikai simán tud róla, hogy van MS tablet, mert rengeteg reklám van az utcán és a tévében is. Aztán a BestBuy, Staples, Frys mind tart már fenn saját részleget a Microsoft tableteknek, ahogy van almás sarok is. Ettől még nem lesz jobb eszköz az átlag vásárló számára. Lehet erőlködni, de egyelőre a Surface Pro 3-at kivéve, eladhatatlan a cucc. Azt meg munkára veszik a népek, az más piac.
-
addikt
Sajnos nem egyszerű rá fejleszteni, a legtöbb fejlesztőnek konkrétan a haja égnek áll tőle. Persze, ha lenne motiváció, akkor kiszenvednék az appokat, de mivel a WP elterjedtsége még kb. nulla, ezért nincs az a business modell amivel megéri komoly appot fejleszteni rá.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A második generációsat haveromnak hoztam, nekem első gen volt egy ideig, de a kis kijelző miatt eladtam. Amúgy jó gép, de nekem a munka miatt nem volt használható ekkora kijelző ilyen felbontással.
Viszont első és második gen között alig van különbség, a két állású kickstand talán az egyetlen említésre méltó.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Amcsi töltő csak átalakítóval fog menni, mert kihajthatós a villásdugó nem pedig cserélhető, mint pl. a UK modell. A Pro esetében egy piskóta kábel kéne csak. Amúgy vehetsz Ausztriában vagy Németországban gyári európait hozzá, pont azon az áron amit éppen a microsoft store mutat.
Vám a jelenlegi szabályok szerint nincsen IT cuccra, de áfa viszont igen, Aztán a gyakorlat sokszor tök mást mutat, én nem rendelnék a világ minden pénzéért sem EU-n kívülről, mert a végén kerülhet kétszer annyiba is, mintha kimész Bécsbe.
ps. Nem tudom miért állítja biztosra mindenki, hogy cserélhető az amcsi adapteren a kábel, ha még soha nem volt a kezében ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz leximester #912 üzenetére
Általában ezek a kedvezmények lokálisak, de rá kell kérdezni a német store oldalán.
-
addikt
válasz Georgexy_hun #872 üzenetére
Lehet, de azért érdemes meghagyni a gyári recovery partíciót.
-
addikt
Azóta sok app kijött ami nekem must have.
8.1 az új IE-vel eggyel jobb lett.
Új tegra4 priocival talán már értelmes sebessége is lesz.
Melegedést meglátjuk.16:9 most se tetszik, de egy próbát megér 150 dollárért. Amúgy, ha nem veszem meg, akkor nem tudok róla véleményt mondani, látatlanban meg nem szokásom ítélkezni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Régit 200 körül lehet szerezni, olcsóbban szerintem senki nem adja oda. Az új az inkább 250-től felfelé, de az is csak ha Amerikában veszed, Európában még több lesz.
RT-vel nem nagyon fogsz mkv-t tolni, bár ígérnek rá már ezer éve lejátszókat, de még egy normális sincsen. Itthon amúgy semmit nem lehet hivatalosan beszerezni, legközelebb Ausztria. Árak a microsoftstore-ban.
-
addikt
http://office.microsoft.com/en-us/home-and-student/office-2013-rt-faqs-FX103210361.aspx
Itt megmondja a nyomtatóra, hogy menni fog-e.
http://www.microsoft.com/en-us/windows/compatibility/CompatCenter
Amúgy én azt szoktam mondani, ha már ilyen kérdések merülnek fel, akkor az RT nem neked való.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Garancia elvileg ott érvényes ahol vetted, de ha Európai akkor bárhol működhet. Én Írországból rendeltem Ausztriába és azt mondta a support, hogy kijön érte Ausztriába a futár és elviszi garizni.
Azt mondjuk tudni kell, hogy MS store csak és kizárólag USA-ban és Kanadában van, minden egyéb csak valamilyen partner üzlet.
-
addikt
válasz fluidpwn #344 üzenetére
Mivel mini displayport van rajta, ezért még FullHD felbontás felett is tökéletes külső monitoron. Ezzel alapból nem lenne baj, csak a DPI ugye nem lehet különböző a külső és az integrált kijelzőn. Elvileg a 8.1 ezt megoldja majd. Ami miatt én többet is eladtam már belőle, az a felbontás. Ekkora kijelzőn borzalom a FullHD, semmit nem látni rajta, ha DPI-t növelsz, akkor meg szétcsúsznak az alkalmazások. Sajnos közelében sem jár a Windows ilyen téren az OS X-nek. Amúgy a performancia nagyon brutál, bőven meghaladja egy átlagos üzleti gép teljesítményét is. A kijelző hibátlan, van olyan, mint egy retina display, továbbá a tollal való használat borzasztóan kényelmes. Van remény, hogy lesz Haswell procis belőle, de még semmi sem biztos. Jelen állapotában 4-5 órát bír az akksi, nem tudom pontosan mennyit segít ezen majd az új proci. Egy viszont biztos, én nem tudtam 3 in 1-nek használni, de még kettőnek se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest