Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
fluidpwn
tag
-
fluidpwn
tag
Eddig nem igazán érdekelt a Surface (Pro), de a napokban valahogy eszembe jutott és elkezdtem olvasgatni róla. Eddigiek alapján akár egy 3in1 gép is lehet (asztali, notebook, tablet).
Az elképzelésem a következő lenne:
-Ha asztali gépként szeretném használni akkor lerakom az asztalomra, kihajtom a támaszt, rákötöm a monitort (display port), rácsatlakozok a BT billentyűzet és egeremmel. (?)
-Ha hordozni szeretném akkor pedig magától értetődő.Első sorban az érdekelne, hogy monitorra kötve, FullHD felbontásban mennyire lenne használható/stabil a gép. Illustrator, Photoshop és egyéb alapvető dolgokra kellene. Film, játék nem érdekel.
A másik pedig a Windows 8 jelenlegi állapota. Mennyire stabil, igényes, használható, praktikus?
Ami miatt megfogott a gép az egyértelműen a 3in1 funkció (elképzelésem szerint) és nyomásérzékenység.
Ami nagyon taszít az az OS. Úgy érzem nagy csalódás lenne OS X ről Windows-ra váltani és csak bánnám az egészet. Ez az egyetlen dolog tart vissza és a fent említett stabilitás/használhatóság kérdése.Gondolom lassan jönnek új Surface-k új generációs Intel procikkal amit egyértelműen ki kellene várni és a W8.1-et is érdemes lenne.
Olvastam, utánajártam, de érdekelne konkrét tapasztalat is.
-
fluidpwn
tag
Erősen gondolkozok egy Surface Pro vásárlásán. Ha lenne valaki aki rendelkezik/rendelkezett ilyen készülékkel és válaszolna pár kérdésemre azt megköszönném. (privát)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest