Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Ra's al Ghul #1094 üzenetére
Igen.
-
ƵøŁĭ
veterán
Leteszteltem ransomware mintákkal a defendert .Nem tudtam kijátszani a mappavédelmet.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Greenebola #726 üzenetére
Alakul a dolog .
-
ƵøŁĭ
veterán
Ma bekapcsoltam a gépet és nem lehet kikapcsolni a Defender-t .
-
ƵøŁĭ
veterán
Új végleges verzió jelent meg .
Microsoft Security Essentials 4.7.205.0 -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
#41133696 #544 üzenetére
Egyszerű a megoldás ,négy alternatív lehetőségre lebontva :
- WD-t lecseréled egy ingyenes védelemre (Avast)
- ha van rá lehetőség OFP-> OSSP-re átkonvertáltatod a kulcsodat egy adott összegért ha lehetséges
-vásárolsz egy fizetős AV-t
- Újság ->EAV 8-t felteszed AFP mellé
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Régi (Retro) Pc játékok
- Jogtiszta Windows 10 Home termékkulcs
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest