- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
Üdv!
Egy Access 2007 makrót szeretnék létrehozni, amely egymás után lefuttat egy rakás lekérdezést. Ez sikerül (csak be kell húzni őket) és le is fut. Hogyan tudnám beállítani még az egyes megjelenő ablakokra, hogy az igen gombra menjen automatikusan, ne nekem kelljen?
A keresési találatok alapján nem jutok előrébb. Pl. itt van ez, de nem tudom, nekem ez kell-e (Msgbox), és hova írjam be vagy esetleg hol válasszam ki - lehet magyarul nem is így van. Köszönöm. -
Panthera
őstag
Üdv
Word 2007, doksi megnyitása nélkül is idegesítően vibrál a kurzor. Mintha dolgozna, folyamatosan teker és ugrál az animált kör és a nyil között. Pár oldalas doksik miatt képes 1GB ramot felzabálni. Ha nem megy fel a fogyasztás akkor is tölt.
Ötlet?
-
Panthera
őstag
Üdv!
Office 2010 (Word, Excel) alatt hálózatról megnyitásnál sokszor tököl, ezzel lehet kezdeni valamit? Nem nagy fájlokról van szó.
-
Panthera
őstag
Üdv!
Office 2016 Otthoni és kisvállalati verzió telepítés...
Van több kulcsom hozzá, amit telepíteni kellene (jogtiszta!). Le lehet tölteni egy olyan képfájlt amit többször is használhatok utána, hogy ne kelljen külön szórakoznom ezzel? És nem szeretnék ezért MS fiókokat se létrehozni.
A dobozon ez van megadva: [link]Köszönöm!
-
Panthera
őstag
Üdv!
Egy barátomnak Outlook 2007 alatt minden beérkező üzenet egy almappába érkezik. Hogyan lehet visszaállítani ezt a rendes beérkezett üzenetekre? Sok szabályt is használ, amiket ebből az almappából is futtat az Outlook, de gondolom ez már csak következmény.
-
Panthera
őstag
Üdv!
Office 2007 alatt hogyan lehet megcsinálni, hogy egy táblázatban szereplő adatsor egy (fekvő) sávdiagramon is ugyanúgy legyen rendezve abc-ben, mint a táblázatnál. A diagramon pont fordítva teszi ezt, tehát valamelyiknél soha nem jó a rendezés. Köszönöm!
-
Panthera
őstag
válasz szabonagyur #1708 üzenetére
Szia, köszi!
Az volt a baj, hogy normál sablonban a vázlatszint nem szövegtörzsre volt állítva - de hogy állítódott el, azt nem tudom. -
Panthera
őstag
Üdv!
Kifogott rajtam egy Word tartalomjegyzék (2007). A tartalomjegyzékbe az egész doksit beleteszi minden bekezdéssel együtt, mert a normál szöveg is 1. szintűnek van jelölve. De nem bírom levenni róla és nem értem miért.
A sablonok azok jók, próbáltam már több gépen is, ugyanez van. -
Panthera
őstag
Szia!
Itthon nincs 2 monitorom, de így tényleg lehet külön vonszolni őket. Köszönöm!
Bár úgy látom, itt teljesen mindegy, hogyan nyitom meg őket (háromféleképpen is ugyanaz lett a vége, még ha az excelből megnyitással választom ki, akkor is). Ez nem valamilyen beállítás kérdése?Az biztos, hogy ma egy főablakba pakolta őket a cégnél és csak egymás mellé rendezéssel tudtam segíteni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Üdv!
2007 vagy újabb excelnél meg lehet azt oldani, hogy 2 monitor használata esetén, monitoronként különböző táblázat legyen látható?
-
Panthera
őstag
válasz anonymus89 #1281 üzenetére
És hogy sikerült?
-
Panthera
őstag
Ezeket próbáltam már, csak az újabb vsd-t nyitja meg, a régiekre ezt írja ki:
"the file you are trying to open was created in an unsupported version of microsoft visio"Windows 7 alatt is kipróbáltam egy rakás programot, de egyikkel sem nyitja meg a régit.
(A többit az IE már alapból megnyitotta.)Köszi a segítséget, nekem már nincs ötletem.
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
-
Panthera
őstag
Üdv!
Nem találtam jobb helyet...
Régebbi Visio fájlokat kellene elérni egy Office 2007-es gépen. Amit letöltöttem eddig, azok csak az újabb verziókkal készülteket nyitják meg. A 2007-hez tartozó viewer kiegészítés az felment, de arra nem jöttem rá, hogyan kell használni. Parancsikont nem tesz sehova és új futtatható fájlt sem találtam az office mappában. -
Panthera
őstag
Office 2007-nél (Word, Excel) meg lehet azt csinálni, hogy lementem ezeket a beállításokat (win újratelepítés):
(hogy ne kelljen egyesével visszaállítgatni)megnyitásnál a rögzített doksik listája,
a gyorselérési eszköztárra felvett plusz ikonok?Lusta vagyok. Köszönöm!
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Egy Windows 7 Prof 64 bit + Office 2010 kombón az egyik felhasználónál az a hiba jelentkezik (a többinél eddig nem jött ki), hogy a vibrál a kurzor: feladattól függően az éppen használatos kurzortípus és az "aero" folyamatjelző között ugrál egyfolytában, nagyon gyorsan váltva azokat. Rohadt idegesítő.
Nem minden dokumentumnál csinálja, de ha egyszer elkezdi, akkor Word-bezárásig nem hagyja rá.Javítás, újratelepítés már volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Milyen légkondit a lakásba?
- MÁV topic
- Spórolós topik
- Delta Force béta teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam