Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Több lehetőség is van.
1. Windows Intéző is tudja (nagyon alap lehetőségekkel)
# beleállsz az adott mappába
# mappa beállítási -> [kép]
# kereső mezőbe azt a szót írod, amit keresel a fájlokban3. Célirányos szoftverrel pl. AnyTXT (ingyenes) | eredmény
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
zolee001
őstag
Benéztem a Plust nem láttam
Ebben az esetben hamisitott kamu
Office is not available on DVD. You need to by a keycard and redeem it, then you can download the software for offline installation.
Diane Poremsky [Outlook MVP]https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/all/where-to-purchase-boxed-retail-dvdcd-office-2019/288a5169-908c-4eb8-b18a-2f1daa21470f
-
zolee001
őstag
Pro Plus csak mennyiségi konstrukció HATÁROZOTT idöre!!!
Vagy vmi cégek licenceit dobják a piacra vagy Tisztaszoftveres,MSDN,Imagine stb stb kulcsokat ami ideig óráig müködik amig havi avagy éves szinten valaki fizet avagy amig az MS nem kezd dzsihádba és tiltóra rakja
Válasz a kérdesdre,NEM legális
Már linkletem a használt szoftverek resellerek linkjét, M.A.R. a neve,akiket a lista tartalmaz kizárólag azok a hivatalos MS (használt) Software resellerek -
nagyúr
"nincs hozzá licencdokumentáció. Azt viszont már nem linkelte és nem is utalt rá, hogy ezt milyen törvény írja elő"
Szerintem semmilyen, max ő úgy gondolja, hogy kellett volna kapnia. Ő is linkelte volna, ha lenne ilyen, meg akár itt, akár máshol vita alkalmával is előkerült volna érvként.[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
zolee001
őstag
Ugyanezt a gondolatmenetet ültesd át pl egy autó vásárlásra
Zsir uj merci 20 milla helyett 10.000 ft ért mivel lopott,te mint johiszemü vásárló jobb esetben csak az autót bukod a vételárral
Mondjuk a termék valós ára és a hirdetett árak között elég nagy a kontraszt igy aki 1 bitnél többel rendelkezik az ránézésre tudhatja,hogy valami nincs rendben mint ahogy a példaként irt 10 000 ft os merci esetében is
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bestbuy játékok
- Politika
- Milyen processzort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig