Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
micafighter #651 üzenetére
Sorban:
- eszembe se jutott, hogy egyikből 32, másikból 64 bites legyen fent,
- erre nem tudok nyilatkozni, hogy a régebbit vagy az újabbat kell előbb feltelepíteni (de mivel nálam a 2010 starter a géppel jött, a 2013-at pedig egyértelmű okokból csak 2010 után tettem fel, nem is igazán értem)
- konfigurálás nincs.A legérdekesebb, hogy azt írod hogy nálad konfigurálgat, amikor egyiket a másik után elindítod. Nálam nem csinál semmi ilyesmit. Elindítom pl a 2013-as word-öt, megcsinálom amit akarok, aztán valamiért reflexből elindítom a 2010-es starter wordöt (annak az ikonja rögzítve van a tálcán) és a szokásos módon másodperceken belül elindul. (Nálam ami egyedül lassan indul, az az outlook, de abból meg pont nincs korábbi verzióm, lévén hogy a starterben az nincs benne.)
Szóval szerintem nálad valami más gond lehet, ami miatt konfigurálgatással indulnak a progik. Nálam legalábbis ez nem jelentkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest