-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz Fandango #62314 üzenetére
Az Erste MAX szerintem - amellett, hogy az csak havi 200.000-ig ad visszatérítést, tehát, nem is szabad (max párezerrel) magasabb keretre megkötni) - többet adhat kimaxolt optimális esetben, mint a Sberbank terméke. Nekem simán volt hónap, hogy többet kaptam vissza, mint amennyit a Sberbank terméke a maximált havi visszatérítés miatt tud.
A hitelkártya termékeknél senki ne felejtse el a kártya éves díját, ami az OTP-nél a piacon talán a legmagasabb díj. Ez ugye, költség (mondhatjuk, hogy a visszatérített összegből.)
Ráadásul, OTP-nél csak december közepén van (évi 1x) jóváírás, tehát ha megszünteted októberben, az addigi gyűjtést elbukod, míg az Erste MAX-nál ha összegyűlt legalább 5.000, akkor azt már kiveheted. Mivel az Erste termékénél van benzinkút kategória, így nincs hónap, hogy ne lehetne kivenni a gyűjtött "Erste forintokat" hiszen ha tankolok 14.000-ért, annyit ki is vehettem abban a hónapban.
Akinél hamar elfogy a 200e, megkötheti ha tudja pl. családban több főre, és egy Gpay alatt csak 1-2 mozdulat a megfelelő kártyát kiválasztani a fizetéshez.[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook