Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
D200: jobb kialakítás, kényelmesebb, szebb, okosabb
30D: kisebb zaj, olcsóbb
Szerintem ne mások véleménye alapján dünts felőlük. Két dolog alapján érdemes választani:
-Objektívek: melyik az a kínálat, amiben megtalálod a számításod, milyen van az ismerősöknek, stb.
-Személyes szimpátia: ennél nincs fontosabb. azt érdemes megvenni, amelyiket szimpatikusnak találod. Mondjuk nekem a d80 szimpibb volt mint a 30d. mégis a 30d mellett döntöttem az obik miatt. erre semmi logikus érvem nincsen, canon párti vagyok. a fotózás élményén kívül nekem sokat számít a technika érzése által nyújtott öröm, és ilyen irányban a canontól megkapom amit akarok. azt pedig nem hinném, hogy bármelyik gép tudása/nemtudása megakadályozna engem abban, hogy jó/rossz fotókat készítsek
Egy szó, mint száz, szerintem mindkét gépel ugyanolyan szinten fogsz tudni fotózni, az eltérést személyes preferencia alapján érdemes meghozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest