Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
andzsin73 #21158 üzenetére
én véleményem: óriási a különbség. a tükrös géppel készített képek sokkal természetesebbnek hatnak. a használható magas iso-tól függetlenül.
továbbá a mélységélesség/háttérmosás mint kreatív eszköz egy komapktnál kvázi felejtős.
a tükrös gép hátránya az, hogy a váz+kitobi csak egy végeláthatatlan pénzelnyelő izé -
hibavissza
veterán
válasz
andzsin73 #21158 üzenetére
Én nem vagyok egy nagy fotós, de szerintem olvass el néhány tesztet az árkategóriában (Pixinfo, Dpreview). Amennyiben ezek után nem csökken a látóköröd 2-3 dslr gépre, akkor keresd fel a háziorvosod.
szerk.: MM-ben láttam s90-est 80-ért....ennyiért én mást nem vennék kompakt szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest