Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsity
tag
Akkor amire tudok válaszolok:
- Manuális módban be lehet állítani menüből, hogy atárcsa mit állítson blendét, vagy zársebességet, aztán ha lenyomod az expokorrekció gombot és nyomva is tartod, akkor vált funkciót a tárcsa. Szvsz kényelmes megoldás, nekem legalábbis.
- ezt sajnos nem tudom. Szegénységi bizonyítványom, de 1 gigás kártyára max. 60 RAW-t enged, én meg ha eljutok fotózni, akkor általában többet lövök, úgyhogy még nem nagyon reszkíroztam a RAW kérdést. Valahol a neten egyszer találtam egy jó pár RAw tesztképet kit-obikkal. Fórumok, leírások alapján állítólag jók a kit obik nagyon.
- sajnos az írásra sem tudok fentiek miatt mit mondani. JPG-ben nem volt még ebből gondom.
- annyira nem vészesen hangos, csak a nikon extrém halkságához képest volt hangos. Én elmennék a helyedbe ahol van több gép, aztán kattintanék egy párat. Hangosnak picit hangos, bár az én szívemhez mégiscsak ez a hang áll a legközelebb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 Sérült - i7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest