- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Mozilla Thunderbird
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Linux kezdőknek
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
Pepeninho #194153 üzenetére
Szia
Ha Xiaomis voltál, ês rákérdeztél, akkor esetleg nézd meg a múlthéten debütáló Poco F7 pro-t, és Ultrát.
A pro, 250 körül lessz, az Ultra 300 körül
Azt olvastam, hogy minimális különbség van a kettő között.
Vettünk egy páran itt X7 pro- t, egyébként az is kifogástalan, de a te keretedbe belefér az F sorozat is. Azt, hogy hol kerül forgalomba, az még egyelőre zsákban van. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Annyira ne írd le a Honor-t. Én iPhone 15-ről váltottam (10 év iphone után) Samsung Galaxy S24 Ultrára, ami jó volt, de fotóban nagy csalódás, valahogy úgy nem jött be. Most vettem ezt a Honor 200 Pro -t és tök oda vagyok tőle. Minden google app fent van, semmi reklám, semmi erőszakoskodás és őszintén szólva, nálam a MagicOS oda vissza kenterbe veri a OneUI -it és az iOS-t is.
Igen, a design kicsit nem mai trendes, de max ezt tudom felhozni "ellene". -
dokee78
félisten
válasz
Xiaomi 13T Pro 12GB/512GB Alpesi kék 252.590 vegán bőr hátlap
Xiaomi 14 12GB/512GB 242.990 kompakt méret
Xiaomi 14T 12GB/512GB Titánfekete 219.990
Samsung Galaxy S24 FE 8GB/128GB 268.990
Nothing Phone (3a) Pro 12GB/256GB 199.990
Alzás árak.Én is a közeljövőben tervezek váltani.
Xiaomi Redmi Note 9-ről váltottam Galaxy A53 5G-re.
Nagyon jó a OneUI felület,de mégis vissza vágyom a Xiaomira,de már nem Redmit szeretnék,hanem Xiaomit,magasabb szinten van,mint a Redmi és tovább kap támogatást!Nekem sem jön be az ívelt kijelző.
Nagyon sok tesztet megnéztem sokféle telefonnal,de mindig vissza tértem a jelenlegi kiszemeltemhez ami a Xiaomi 14T.
A Xiaomi 14-el is szemeztem a kompakt mérete miatt,de ahol én veszem,ott 70k a diferencia.
Ahogy látom az Alzánál 23k a diferencia,ott bevállalnám a 14-et inkább.3D-s méretkülönbség a 11T és 14T esetén: [link]
3D-s méretkülönbség a 11T és 14 esetén: [link] -
cs.zs.
veterán
-
-
-
Ájvé
veterán
válasz
Pepeninho #120419 üzenetére
Nálam egyik se jönne szóba, de nem ez volt a kérdés.
Legjobb képeket a HTC U11 készíti, ezt emelted ki, ezért ezt ajánlottam. Ha neked Huawei Mate 10 pro tetszik vedd azt, nem jársz vele rosszul (ezek mind jó készülékek, majdnem szimpátia ami igazából dönthet köztük) és tényleg nagyon jó ár érte.ZrogNV:
Nem hiszem hogy olcsóbb, de ár/értékben sokkal jobb választás, azt biztos nem lehet mondani hogy gyenge a hardver benne (csúcsot képviseli jelenleg). -
Ájvé
veterán
válasz
Pepeninho #120410 üzenetére
HTC U11, azt nem tudom vannak-e típus hibái (talán nézz be a fórumába) viszont képek terén nagyon jó. Ha nem akarod nagyon gyötörni (Jerry összecsukta) akkor jó lesz. S8 Note ér a közelébe ezek közül fotó minőségben, de ez se jobb, de drágább. Jövőre jön az LG V30 ha ezt a márkát kedveled, bár elég drága lesz és tudásban nem nyújt többet ezeknél.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Pepeninho #58109 üzenetére
Vettem mar vagy 5-ot, (most is van itt egy Lenovo A660, meg a gyereknek egy Elephone P10C,) nagy MTK anti-fan lettem... de mondjuk fel evet ki lehet veluk birni.
Csak hat gyiiik vagyok, a Nexus 5 mar nem jatszik...
Samsungom meg nem volt meg, azert kerdeztem, hogy esetleg egy hasznalt Samu. Mondjuk, iPhone-om sem volt meg, azt is ki kene probalni.
Nehez ez! Csupa komoly dilemma. -
w333
félisten
válasz
Pepeninho #24778 üzenetére
Pedig szerintem az LG az a gyártó amelyik a legjobb minőségű mobilokat gyártja, lásd Külső (minőségi ház + összeszerelés) / Belső (IPS True HD + kijelző) piaci részesedése is egyre nagyobb, szerintem pár éven belül átveszi az uralmat a "Samsung" -tól
Arról nem is beszélve hogy még a csúcs telefonok is elég barátságos áron vannak!
-
pulguinha
aktív tag
válasz
Pepeninho #24666 üzenetére
L9 nem játszik, most nézem mekkora
Max 4" fér el a kis kecses mancsombanA P-nek utána olvasok (Úgy tudtam üveg a kijelzője az új Xpreiáknak, emiatt jól törik., meg ez az alsó fénysáv
Még J-t láttam, annak a kijelzője nem tetszett igazán, élettelenek voltak a színei. De majd megpróbálok vhol megnézni egy P-t)
-
Tybee21
senior tag
válasz
Pepeninho #24350 üzenetére
Valahogy hajlanék a HTC-re, mert egyrészt különlegesebb darab, mint az egyen Samsung, egyébként meg tudásban kb. ugyanaz, nem?
A haverodnak van bármi tipushibája?Szerk.
(#24351) quailstorm - Mindig gondolkozok azon, hogy egy 'korábbi' csúcsmodellt kell megvenni, mert azt azért csak összerakják. Az advence-szal meglesz az az érzés, hogy ez bizony egy korábbi csúcsmodell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest