Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz szimpláncsak #159276 üzenetére

    Szerintem sokan úgy lehetnek vele miért vegyen kicsi telefont ha ennyit költ rá. Kb mint a Tv, miért vennél kicsit ha ugyan annyiért sokkal nagyobbat is kapsz. Mai okostelefonok elsősorban média fogyasztásra vannak és másod sorban telefonok.
    12 mini miatt nem lesznek kisebb telefonok, ez teljesen biztos. Sony volt az egyedüli aki kisebb készülékeket gyártott most már mondhatjuk hogy rétegnek, hát sehol sincsenek, ha igaz lenne a recept vagyis kisebb készülék nagyobb siker akkor nem itt tartana.
    9T az egy más piacra szánt Poco M3 ahogy írtad. Nálunk ez ismert ezért átnevezték.
    8T tegyünk l tavalyi. 9s Snapdragonos, 9 Pro kicsit komolyabb tudással rendelkezik, Poco M3 másik brand, Xiaomi pénzeli de voltak hírek már erről is (függetlenek lennének stb, nyilván Xiaomi se engedi el csak úgy). Elég kusza a Xiaomi portfóliója az tény, de vannak különbségek (általában) a készülékek között (ha nem egy másik piacra szánt modell átnevezett verziója), még ha nem is sok.

    juuzer
    Ha ennyit szán rá kénytelen lesz megbarátkozni vele, barátnőd meg elég mélyen a zsebébe nyúlt az igényei miatt, nem biztos hogy más megteheti vagy egyáltalán meg akarja tenni ugyan ezt.

Új hozzászólás Aktív témák