Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
veterán
Én nem teszteltem ezekért:
- Eset Nod32 már volt valakié.
- Féltem, hogy valamit elrontok (történt már ilyen eset a tesztek alatt) és rakhatom újra a gépet, na arra nincs idő, ha a tesztre lenne.Természetesen arra szavaztam, hogy "jó ötlet" és kíváncsisággal figyeltem a vírusirtókat, ezért is tértem át nodra. Szerintem nagyon jó ötlet volt és kár hogy vége, de a félelem (közvetetten idő hiánya) nagy úr! lehet pofon egyszerű, de már pár teszt után oda sem nézek és véletlenül futtatom vagy valami és lehet új windows rakás lett volna belőle. Elnézést kérek. Mindemellett valakié már volt a Nod.
Sajnálom, hogy vége, nekem nagyon tetszett, és bocsánatot is kérek, hogy nem "mertem" részt venni benne
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
holozis_HUN
veterán
válasz HoTaZo #41424 üzenetére
ezekkel nem szabad foglalkozni, kamu reklám, ami éppen vírust rakhat a telódra. Reklámblokkoló ajánlott, vírus nem tud települni Androidra, csak akkor, ha telepíted. Amire viszont neked kell rányomnod. Nekem van reklámblokkoló, és soha ilyet nem láttam.
-
holozis_HUN
veterán
válasz Winnie The P #41372 üzenetére
Illetve megvan a jelszavad egy utalás. Megnyitod, lehet megszerzi a jelszót. De lehet troll email. Töröld ki és lépj tovább, ez a biztos.
-
holozis_HUN
veterán
Program promók topikban volt. Valaki teszteli egy csomaggal? Én nem igazán merem megcsinálni
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
Eset NOD32 antivirus V9 jó kis vírusírtó? Most tesztelem, melyik a legjobb teljesítmény/védelem arányú, és láttam, hogy sokat megfogott a teszteknél, így hát kipróbálnám.
-
holozis_HUN
veterán
válasz blattida #40521 üzenetére
Ez a 360 vírusirtó jó dolog Nem nagyon eszi a gépet (eddig úgy néz ki) és ezek az optimalizáló dolgok is jók, picivel hamarabb betölt a Windows, és a háttérben futó dolgokat automata kilövi. Illetve vagy 10 gb-ot felszabadított a C-n
-
holozis_HUN
veterán
Hali!
Gépem: I5-3330
4gb DDR3 (nemsokára 8 lesz)Gondolom ezek az érdekesek, vidikártya nem vírusirtóhoz.
Kérdésem az, hogy jelenleg melyik számít a "legjobbnak"? Tudom, ilyen nincs, de mégis. Free verzió érdekel. Most AVAST! van, nincs vele nagy bajom, bár sok embertől hallottam, hogy átengedi a vírusokat. Annyi érdekelne, hogy melyik vírusirtó biztonságos és nem terheli nagyon a gépet? Persze játék alatt ki tudom kapcsolni, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest