Hirdetés
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz borissza00 #34020 üzenetére
Viszont nálunk a cégnél egy win se lett frissítve (megnéztem) csak manuális update játszik. Direkt az ilyen esetek elkerülése végett.. Csak a panda frissítette magát.
Ezt mivel magyarázod?
-
-
Maxtreme
addikt
válasz szeky81 #33995 üzenetére
aham, cég xp/w7 vegyesen, itthon w7 enterprise x64.
Ahogy hazaértem router kihúz, és csak úgy kapcs be gép.. Hogy még véletlenül se..
szerk: a panda support forumon egész jól áll a bál
Egyébként amit még érdemes tudni hogy a hiba az összes panda terméket érinti, nem csak az ingyenes Cloudot..
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz Dévacsen #33986 üzenetére
tuti nem win frissítés.
Cégnél vannak XP-s és win7-es gépek is vegyesen, mindegyiket kinyírta válogatás nélkül. (xp-re ugye már nincs frissítés)szerk: én most ezzel a 360 internet security-val szemezgetek, 1-2 gépen már használom régebb óta, nem tűnik rossznak.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Közérdekű info
Aki panda cloudot használ azonnal szedje le a gépéről (csökkentett módba) mert kinyírja az OS-t. Az éppen használt/futó program indító exe-jét törli, egy tonnányi kulcsfontságú DLL-t blokkol, uninstall menü nem valós win32 alkalmazásra hivatkozik, netet kinyírja stb.
Nálunk a cégnél egy azon pillanatban 6 gép szállt el (mind a haton padna volt)
Elsőnek úgy kezdi hogy kiír valami hibát hogy nem kompatibilis a panda ezen verziója az OS-el, stb, aztán megszűnik a net létezni.
Ha nyomsz 1 restartot, semmi nem fog elindulni.Egyetlen megoldás:
Net kihúz, csökkentett módban elindít, és uninstall.Azóta a másik épületünkből is telefonált 2 kolléga, (szintén panda userek) hogy ugyanez történt.
Szal gyalu amíg nem késő.. amíg nem frissíti le magát addig.
szerk: A forumuk is iszonyat le van pusztulva, gondolom megrohamozta a sok "elégedett" felhasználó.
De már láttam topikot a hibával kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Srácok.
Sok év óta először evett meg a masinám valami aranyos kis vírust (trojandownloader zurgop.aw)
Mindössze annyit csinál hogy random leszed netről valami xyz.tmp.exe nevű filet, és általában a temp mappába rakja.
A Nod ezeket a fileokat szépen megfogja, ám a forrást sehol nem találom (msconfigba néztem, ott semmi gyanús nincs)
Találkozott már ezzel az "aranyoskával"?..és ha igen, mivel lehet kiirtani?
Kaspesky passzolja, trojan remover passzolja, illetve a Nod és a malware antibytes sem találja meg.
Any Idea?ps: Miközben írtam a postot, sikerült is elkapnom egy képet:
-
Maxtreme
addikt
válasz Black Plague #20887 üzenetére
-
Maxtreme
addikt
Srácok a Nod leváltására milyen megoldást tudnátok javasolni?
Sajna mint kiderült az opera vs Nod kombó nem szereti egymást, és inkább az utóbbitól szeretnék megválni.
Ha számít valamit, a gépem pontos paraméterei a profilomba.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok