Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Norton nagyon tolja a scareware baromságaira már jópár hónapja. Ezt ki lehet valahogy kapcsolni véglegesen? Az egész családnak ez van telepítve, őket is állandóan zargatja. Vagy váltani kéne valami másra? 5-nél több gépre kell licenc, 10 elvileg elég már.
Kaspersky-t nézegettem már anno, de végül nem váltottam valamiért. Valószínűleg az is benne volt, hogy az utolsó Norton előfizetés hosszabbítása valami -60% akciós volt.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
válasz rayoliviero #27606 üzenetére
Fent írtam, hogy vissza lehet állítani, inkább az a baj, hogy nem lehet rögtön kivételnek hozzáadni. Kézzel kell külön betallózni, legalábbis én csak így tudtam.
-
Köszi mindenkinek!
-
Családi felhasználásra bátran kattintgató r=1 júzereknek milyen free, esetleg internet security csomagokat ajánlanátok kipróbálni?
A lényeg, hogy hatékony is legyen meg gyors is, illetve ha tartalmaz tűzfalat / app kontrollt, akkor ritkán szóljon be, szóval a tökéletest keresem, ami nincs. Eddig saját gépen a Kaspersky IS-t próbálgattam, hatékony ugyan, mert még a saját gépemen is talált pár apró fenyegetést, de összességében nem nagyon tetszett, így most Bitdefender IS próbaverzió van fent, ami jobbnak tűnik a szolgáltatások minőségét tekintve. Saját magamnak mindenképp előfizetnék valami komolyabb csomagra, ha találok jó áron nekem tetszőt.
Az alap probléma az, hogy az MSE egy hulladék, illetve az ingyenes Panda Cloud se az igazi felismerési arány szempontjából, ezek voltak vegyesen (nem egymás mellett persze) a gépeken. Nemrég raktam fel egész családnak (4 gép) egy-egy Avira Free-t, s gépenként 10-30 kártevőt talált, bitcoinminertől kezdve mindenfélét, amin igencsak meglepődtem. Ez megfelelő, esetleg van még jobb is (gyorsabb)?
A gépek nagy része "csak" Core 2 Duo lassú hdd-vel, szóval a sebesség nagyon is számít, bár az Avira elvileg ebben pont hogy jó, de a számomra ismeretlen Bitdefenderről is hallottam szépeket, ebből is van free.
(#27593) janos666:
Én is néztem ezen, hogy nem karantéba teszi, hanem törli, de ha az antivirus naplóba ha benézel, van recover gomb mindenre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest