Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz blattida #36204 üzenetére
Nem akarom feszegetni, de azért talán nem kéne benne annyira bízni se, mert pont az átlagfelhasználók, akik mindenre kattintgatnak és ismerős tanácsára warez cuccokat is felpakolnak. Ennyi erővel egy ingyenes Avast is jobb választás, vagy más free AV, ami sokkal jobban testreszabható és védelem terén is többet nyújt.
Én max most Windows 10-en használok Defendert (ott úgyse csinálok nagyon semmit), mert nem tudom mennyire kompatibilis vele a többi AV, de ha az meglesz, akkor biztos megy fel egy normális védelem. Én nem fogok orosz rulettezni.(#36208) netpeti98: amit egy jobb AV vsz nagyobb eséllyel kiszűr, blokkol, mint egy WD...illetve, ha jól tudom erre van az ESET féle Social Media Scanner is?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest