-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Szellem. #34115 üzenetére
Talán 1-2 hónapja próbáltam ESS 8-cal és akkor újraindítás után nem sikerült üzenet fogadott, több próbálkozásra is. Majd leszedtem és csak a Defender volt fent, azzal meg ok. De uez volt Bitdefender és G Data alatt is, sőt Qihoo IS és 360 alatt is.
Illetve, mivel komolyabb hibát nem tapasztaltam, láthatóvá tettem a mappát, így nem szórakozok vele szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest