Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Igen valóban szubjektív a véleményem, de AVG 2015-re, ha jól láttam más is panaszkodott rá itt a topikban...
Ennyi erővel nálam egy XP-s a gépet anno a 2014-es full kifektetett, folyamatos BSOD stb...akkor le lett cserélve Avastra, azzal nincs azóta se semmi gond.
ESET-ről meg annyit, h nem tudom mi volt pontosan a "gyári módszer", de azt normálisan, maradéktalanul csak és kizárólag csökkentett módban, a saját eltávolítójával lehet rendesen levakarni....gyanítom, h nem így csinálták...
AVG-nél is csak hasonló módon, a saját eltávolítója oldotta meg helyesen az eltávolítást.Minden esetre lehet nem rossz AV az AVG, de szerintem nem is az igazi, okozhat instabilitási problémákat, egyeseknek szerencsésebb lehet mást felrakni, ennyi.
De, ha leszámítjuk ezt a gikszert, nálam már az is egyfajta kizáró ok volt, h ESET-nél, de még GDATA-nál is érezhetően jobban akasztott...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Linux kezdőknek
- DIGI Mobil
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest