-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
@matthew@ #8698 üzenetére
Nálam még nem fagyott meg KIS miatt a rendszer. Ismételni tudom önmagam 300 GB-os Raptor ami 10.000RPM pörög volt hogy 1 óra alatt végzett full scannel. Nekem ugyan vannak fent nagyobb iso-s tartalmak és bizony mikor oda kerül hogy átnézze sokat elmélázik rajta.
Ez amúgy azért van mert a KIS tényleg átnéz minden file-t.
Elvileg be lehet állítani hogy a nagyobb tartalmakat ugorja át, de ebben nem vagyok biztos.
Régebben havonta csináltam full scant mára 2 havonta ha lefuttatom.
MBAM Pro van mellette fent annak meg már idejét nem tudom mikor frissítettem az adatbázisát mivel fölösleges.
Nézd mivel többrétegű védelemről van szó úgy is jelezni fog a KIS ha potenciális fertőzésnek vagy kitéve.
Ha az adatbázisba nem került bele a kártevő nagy eséllyel a proaktív védelem megfogja / jelezz így no para.
Na meg ott van a Cloud is stb...
Ha nem tiszta rendszerre tetted fel a KIS-t akkor bizony lehetnek inkompatibilitási problémád. Javaslom a reinstallt és úgy tedd fel a végpontvédelmet.
Ja és ha KIS topikjában fel teszed a kérdésed az ottani szakik biztos segítenek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest