Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• terapeuta007

aktív tag

válasz junior11 #56675 üzenetére

Ez az orosz halozati hely valszeg a tuzfal kikapcsolas miatt volt ott.
    Aztan igazabol nemtudom. Volt még egy ilyen kamu jatektelepito ilyen tipikus kamu youtube tutorial leirasaban. Amit nem én toltottem le es inditottam el hanem egy haverom. És ezután lettek a dolgok igazan szornyuek elotte nem is volt semmilyen tunet szoval az orosz halozati hely az lehet nem is volt hibas.

Ezutan lebasztam a haveromat es elkuldtem a pitcsába, probaltam letorolni a cuccokat amiket feltelepitett de nem birtam vele. Task managerben sem lehetett mar leallitani a folyamatait szoval 5perc szorakozas utan osszeomlas, kekhalal es az a windows tobbe nem indult el.

Egyebkent ez a pdfhelp@india virus ugy van hogy minden meghajtora meg minden almappába rak egy _openme.txt és utana probalja encryptelni a fajloknak ilyen TFUDE kiterjesztest rak a végére és hasznalhatatlanok lesznek.

De egyebkent nálam az adatok max egy harmadát sikerult encryptelnie szoval makom volt.
    Konkretan a jatekokat nem is erte el . Csak 2 jatekot de azokat egyebkent is leakartam torolni. Szoval nagy mák.
    A zeneket elpusztitotta de azok meg telomon megvoltak.
    Meg az osszes letoltest videokat dokumentumokat telepitoket is elpusztitotta de igazabol azokert se nagy kár.
    Voltak filmek foleg sorozatok amiket mar pont mind megneztem szoval nem kár ertuk.

Jimi Hendrix-Purple Haze

Új hozzászólás Aktív témák