- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz szeky81 #33995 üzenetére
aham, cég xp/w7 vegyesen, itthon w7 enterprise x64.
Ahogy hazaértem router kihúz, és csak úgy kapcs be gép.. Hogy még véletlenül se..
szerk: a panda support forumon egész jól áll a bál
Egyébként amit még érdemes tudni hogy a hiba az összes panda terméket érinti, nem csak az ingyenes Cloudot..
[ Szerkesztve ]
-
gid
tag
Sziasztok
a panda keményen ki******* velem is.
Mindenkinek ezt ajánlottam, otthonra, nonprofit helyre, vállalkozásnak megvételre.Ami idegeskedést és plusz munkát okozott most nekem, azt el sem hiszem.
Akár abba is hagyhatják ezek után az ilyen irányú tevékenységüket.
Nálam nemcsak lenullázták, de elég mélyen negatív tartományba lökték a megítélésüket, nagy kár értük, de ha fizetnének se telepítenék semmit tőlük ezek után.A kérdésem az lenne, hogy mit vegyek helyette? Ajánlanátok hasonlóan jó vírusirtót?
-
yuri90
tag
Az a kérdésem,hogy amikor le akarom tölteni a defraggler programot akkor bejelez rá a Nod és nem engedi letölteni.Hol tudnám a kivételek közé tenni?
[ Szerkesztve ]
-
gid
tag
válasz Megane2000 #34005 üzenetére
Állítólag jön vmi tool, hát kíváncsi leszek.
http://support.pandasecurity.com/forum/viewtopic.php?f=83&t=3708
UPDATE - Wednesday, 20:00 (CET)
We are currently certifying the tool that solves the issue. As soon as it is available, we will publish it in this article.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én az avast! nagy híve vagyok. Nekem egyszerűen bejön
-
blattida
nagyúr
Srácok, az egy dolog, hogy a Panda tevékenysége sok felhasználójuk életét megkeserítette, de ehhez kellett a microsoft hathatós közreműködése is, már csak azért is, mert gyakran okoznak a biztonsági patch-ek gubancokat.
Ugyan ez senkinek sem segítség, de ilyen problémák sok nagy és neves av cégnél előfordultak már, ráadásul nem egyszer.
Amúgy gyakoribbak a védelmek miatt a gondok, mivel egyre jobban beépülnek a rendszerekbe és egyre alacsonyabb szinten felügyelnek, egyszerűen óhatatlanul előfordul időnként az ilyen, mivel a védelmi programokat a legtöbb esetben nem a microsoft készíti, bár, az sem lenne garancia a hibamentességre, ha csak ők készítenék.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
kisbalazs83
aktív tag
Szia!
Mindenképpen tegyél próbát a vásárlás előtt. Én az ESET8-at ajánlom. Van nála erősebb, de erős és megbízható védelemnek számít és az egyik legkisebb erőforrás igénnyel rendelkezik. Azt írtad több helyen lenne cserélve a védelem, így ez is fontos szempont lehet. Komoly bugokról se igen hallani.[ Szerkesztve ]
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
-
Megane2000
aktív tag
Information regarding an issue with the signature file in Panda Cloud Office Protection and Retail 2015
Information applies to:Products
Panda Cloud Office Protection
Panda Cloud Office Protection Advanced
Panda Antivirus Pro 2015
Panda Internet Security 2015
Panda Global Protection 2015
Panda Gold ProtectionUPDATE - Wednesday, 21:20 (CET)
The solution which restores the quarantined files has been automatically deployed in all the affected products. We are working on on a tool to be installed on those computers which require a manual installation of the solution. We will update the information as soon as it is ready. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz Megane2000 #34014 üzenetére
Azért ez szerintem nagyon erős túlzás.
-
blattida
nagyúr
válasz Megane2000 #34017 üzenetére
Akármennyire jó is egy router tűzfala, az, önmagában, nem sokat jelent védelmi szempontból, főleg ma már nincs különösebb jelentősége, amikor abszolút legális helyekről, oldalakról lehet összeszedni kártevőket.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Megane2000
aktív tag
-
borissza00
csendes tag
Bizony, bizony szinte biztos, hogy a win frissítés nem "ízlett" a macinak, ugyanis
én még a tegnap éjfélig élő licencű Avast promnál töltöttem le minden gond nélkül
23 frissítést, majd éjfél után raktam fel a Panda cloudot, és akkor sem és azóta
sincs semmi probléma a vassal.
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve[ Szerkesztve ]
-
konci79
őstag
Csak halkan jegyezném meg hogy a gdata,amivel páran viccelődtek korábban kifogástalanul teszi a dolgát,se vírus se más probléma...
Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
Maxtreme
addikt
válasz borissza00 #34020 üzenetére
Viszont nálunk a cégnél egy win se lett frissítve (megnéztem) csak manuális update játszik. Direkt az ilyen esetek elkerülése végett.. Csak a panda frissítette magát.
Ezt mivel magyarázod?
-
blattida
nagyúr
válasz Megane2000 #34024 üzenetére
Nem, mindketten ludasak.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy laptopot, amin valamilyen kártevő garázdálkodik. Mielőtt rossz irányba indulok el, inkább tanácsot kérek. Annyit tudok, hogy .exe kiterjesztésű fájlokat nem enged megnyitni és semmilyen védelem nem volt eddig a gépen.
Első körben szeretnék feltenni egy programot. Mit lehetne, amivel a .exe gondot kikerülhetném?
-
aclandiae
senior tag
válasz Megane2000 #34028 üzenetére
Nulláról indulunk.
-
Megane2000
aktív tag
XP-s gépen is szépen alakított a Panda. Pedig ott nem volt semmilyen frissítés..
-
Nagymelák
senior tag
-
gid
tag
Tök jó, hogy annyival elintézték a problémát, ami az oldalukon van.
Arra, hogy a tönkre vágott gépekből 10-ből 9 nem indul safe módban sem, tesznek magasról.
-
szeky81
tag
válasz konci79 #34022 üzenetére
Mert: "A Gdata a világ legjobb vírusírtója!" Azzal nem illik viccelődni, teccikérteni?
Egyébként amit blattida mondott, hogy másnál is volt már gebasz és a Microsoft is közrejátszoot komoly rendszerbeli frissítésével - egyetértek uh. nem hiszem, hogy emiatt cserélni kellene a Pandát, persze tudom, csalódottság, win összefos után, stb..., de nah valljuk be ezt leszámítva nem egy rossz cég.[ Szerkesztve ]
szódabikarbabónábó'
-
netpeti98
addikt
válasz konci79 #34022 üzenetére
Nem vitatja senki, hogy a G Data egy jó védelem.
A probléma azzal, volt hogy egy addig ismeretlen arc megjelent és beírta, hogy a G Data a legjobb. Ahogy a topik összefoglaló írja nincs legjobb AV és 100% védelem se.A Pandás ügyhöz, össze kell magukat kapniuk. Az utóbbi időben nem sokat fejlődtek, az újabban divatos ransomwarek ellen is elég gyengék voltak a többiekhez képest. Ráadásul ezek után elég sok meglevő felhasználó is el fog tőlük pártolni.
-
szeky81
tag
válasz kisbalazs83 #34038 üzenetére
Én koala ügynök vagyok... Nem védem én őket, de volt is és tuti lesz is ilyen még pár víruslaborral. "Mondá ő...és ő aztán tudta".
szódabikarbabónábó'
-
Winnie The P
őstag
Hmm. Érdekes dolog ez a Panda dolog. Véletlenül a nagyobbik lányom gépén is a maci virított, de már nincs rajta. Jobb megijedni mint félni! Most ráraktam neki az Avas-ot. Szerintem el lesz vele. Igaz a gépét javarészt én tartom karban (vírusirtó) részét.
Én meg azon agyalok egyfolytában, hogy a nyáron lejáró NIS helyett vegyek-e valamit vagy rakjak fel valami ingyenes dolgot, és kapcsoljam be a win7 tűzfalát? Meg ha jól tudom akkor a router-ban is van tűzfal?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
copass
veterán
válasz Winnie The P #34041 üzenetére
ha elég a wintűzfala, akkor mindenképpen ajánlom a TinyWall-t hozzá. könnyebb lesz beállítani.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
rayoliviero
veterán
Az AVG Internet Security 2015 program nálam iszonyatosan tolja bele az SSD-be a GB-okat, tegnap vettem az SSD-t, de már 336 GB írás ment bele. Ahogy kikapcsoltam az AVG-t minimálisan nő csak az írott mennyiség, tehát biztos az AVG okozza.
-
addikt
válasz rayoliviero #34044 üzenetére
Nálam is jelezték, hogy a 15ös sokkal jobban terheli a gépet mint a 14es, úgyhogy én se rakom már fel senkinek. Az egyik gép kapott helyette az újabb féléves webroot promóból, azt mondták utána felszállt
Nem beszélve a telepítési problémákról amiket tapasztaltam vele. Utoljára a személyazonosság védelem modul nem indult el sehogy telepítés után, párszor próbálkozik vele aztán hiba.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz kisbalazs83 #34038 üzenetére
-
konci79
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest