-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az utóbbi 24 óra kálváriája:
1. KIS 2011 le, helyette fel a Trustport Total Security 2011
2. Gép halott, tálca fagy, csökkentett mód, Trustport komponensek kinyomva és csak így indul az uninstall
3. KIS 2012 Beta fel, de a kulcsot tiltja a mocsok, úgyh eltáv, majd ha kijön a végleges megpróbálom a még nem próbált kulcsaimmal beaktiválni (előre sejtem az eredményt)
4. ESET NOD32 Beta próbája, de inkább hanyagolom, mert fogja a gépet a random belassulásaival
4. Gépet rendbe rak ("optimalizál", tudniillik divatfelhasználó vagyok...) Tune-Up 2010-zel, fel a Panda AV Pro 2012
4. Örülök az új Pandának, de hibaüzenetek ugranak fel, egyszer egy firewall-kifagyás után (win7 firewall ki volt kapcsolva), és a uTorrent szétbarmolását követően pá Panda
5. CIS pro telepítése sikertelen, a b*szakodás vége egy rendszer-visszaállítás
6. Ez van most: Comodo FW+Norton AV, és a gép nem fagy, nem lassú és nem üzenget hülyeségeket...
Igen tudom, vírusirtót csak szűz rendszerre, de ezzel csak az a baj, hogy Kontárék gépén bajos a tisztavisszaállítás, márpedig Kontárék gépébe nap, mint nap belebotlok...
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest