Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- HP notebook topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
CPT.Pirk #102 üzenetére
Nem hiszem hogy létezik "megkerülhetetlen" dolog, meglátjuk mennyire lesz rá mód - idő kérdése szerintem, addig megkibírjuk a 23H2-vel készült herélt 11en. Szerencsére a Defender mentes windows is létezik jópár éve, anélkül nem tudom hol lennénk sajnos. Manapság mindent is el akarnak venni az emberektől, a meglévő szoftvereket, a használható netet, meg a nem létező pénzünket. Szabadság? Hol?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest