Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz #54625216 #56 üzenetére
Amikor a video aktualis celterulete, a polo hajtogatas szemszogbol hasonlitottam, akkor az volt a baj. Most meg mar az ember alaku robotot mar ember alaku robottal se hasonlitsam, de Wright repcsivel, azzal erdemes! Mar mindent tudunk. Az internet zarhato mara, egy elmeny volt!
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz #54625216 #54 üzenetére
Hibas alapra epul az altalad vont parhuzam, ugyanis en nem allitottam, hogy a Tesla robotja hulyeseg. Csupan arra utaltam, hogy roppantul kezdetleges fazisban van a fejlesztes.
De ha mindenfelekeppen hasonlitani akarod valamihez, akkor hasonlitsd pl. azt, ahogy ez a tesla cucc ugyetlenul cammog, mig a Boston Dynamics robotja evekkel ezelott tudott futni, ugrani es szaltozni is. (Annak nincs humanoid keze, mert azt mernokok terveztek, nem marketingesek, igy sajnos azt nem tudjuk osszehasonlitani.)
-
mepet
addikt
Pedig mar orultem, hogy kpbendeguznak nincs tobb kerdese!
Minden humanoid robot celja tudtommal az, hogy egyes dolgokat jobban es/vagy gyorsabban (egy szoval osszefoglalva hatekonyabban) vegezzen el a robot, mint az ember. De sajnos sosem fog kiderulni, hogy mikor erte utol az embert, hiszen kifejezetten hulyeseg lenne osszehasonlitani.
-
mepet
addikt
válasz #54625216 #35 üzenetére
Elon Musk szavai, mikor magyarazkodasra kenyszerult, mert lebukott, hogy a robot kezzel iranyitott:
Az anyag ellenallasa? Mivan? Be van allitva, hogy az aktuator X newton erot fejtsen ki, es kesz. Nem egy nagy was ist das. Nem szukseges plusz szabalyozo kor ehhez. Ugyanazt a videot neztuk? Mert en azt lattam, hogy meg tavvezerelve is pontatlan es lassu mozgasra kepes a cucc. Ki tudja hanyadik felvetel volt ez, ahol egyaltalan sikerult osszehajtogatni 1db polot jo gyurodtre. -
mepet
addikt
Nyilvanvaloan. A video azt mutatja, hogy ott tartunk, hogy egy humanoid robot kezeit kepes egy ember VR szemuvegben ilyen lassan, es ilyen pontatlanul iranyitani.
Ez eleg tavol all attol, amit a cikk allit, hogy ilyen robotokat mar hasznalnak a gyarban. Nehezen hiheto a dolog.
-
mepet
addikt
Lattatok a videot, ahol a robot hajtogat? [link]
Egy csoppet hasznalhatatlannak tunik a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest