- Milyen NAS-t vegyek?
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
#54625216 #56 üzenetére
Amikor a video aktualis celterulete, a polo hajtogatas szemszogbol hasonlitottam, akkor az volt a baj. Most meg mar az ember alaku robotot mar ember alaku robottal se hasonlitsam, de Wright repcsivel, azzal erdemes! Mar mindent tudunk. Az internet zarhato mara, egy elmeny volt!
-
mepet
addikt
válasz
#54625216 #54 üzenetére
Hibas alapra epul az altalad vont parhuzam, ugyanis en nem allitottam, hogy a Tesla robotja hulyeseg. Csupan arra utaltam, hogy roppantul kezdetleges fazisban van a fejlesztes.
De ha mindenfelekeppen hasonlitani akarod valamihez, akkor hasonlitsd pl. azt, ahogy ez a tesla cucc ugyetlenul cammog, mig a Boston Dynamics robotja evekkel ezelott tudott futni, ugrani es szaltozni is. (Annak nincs humanoid keze, mert azt mernokok terveztek, nem marketingesek, igy sajnos azt nem tudjuk osszehasonlitani.)
-
mepet
addikt
Pedig mar orultem, hogy kpbendeguznak nincs tobb kerdese!
Minden humanoid robot celja tudtommal az, hogy egyes dolgokat jobban es/vagy gyorsabban (egy szoval osszefoglalva hatekonyabban) vegezzen el a robot, mint az ember. De sajnos sosem fog kiderulni, hogy mikor erte utol az embert, hiszen kifejezetten hulyeseg lenne osszehasonlitani.
-
mepet
addikt
válasz
#54625216 #35 üzenetére
Elon Musk szavai, mikor magyarazkodasra kenyszerult, mert lebukott, hogy a robot kezzel iranyitott:
Az anyag ellenallasa? Mivan? Be van allitva, hogy az aktuator X newton erot fejtsen ki, es kesz. Nem egy nagy was ist das. Nem szukseges plusz szabalyozo kor ehhez. Ugyanazt a videot neztuk? Mert en azt lattam, hogy meg tavvezerelve is pontatlan es lassu mozgasra kepes a cucc. Ki tudja hanyadik felvetel volt ez, ahol egyaltalan sikerult osszehajtogatni 1db polot jo gyurodtre. -
mepet
addikt
Nyilvanvaloan. A video azt mutatja, hogy ott tartunk, hogy egy humanoid robot kezeit kepes egy ember VR szemuvegben ilyen lassan, es ilyen pontatlanul iranyitani.
Ez eleg tavol all attol, amit a cikk allit, hogy ilyen robotokat mar hasznalnak a gyarban. Nehezen hiheto a dolog.
-
mepet
addikt
Lattatok a videot, ahol a robot hajtogat? [link]
Egy csoppet hasznalhatatlannak tunik a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
it Együttműködésbe kezd a Figure robotikai startup és a BMW, hogy humanoid robotokat telepítsenek utóbbi amerikai gyárába.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest