Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Félig offtopik kérdésem van.
Linkelhetem a következő cikkembe (Android - Szórakozás) az itt lévő magyarított alkalmazások táblázatát és a kérések táblázatát? Úgy néz ki, hogy ma este végre be tudom fejezni a cikket, ezért lenne jó, ha beletehetném. Naaa, lécccciiiiiiiiiiiiiiii!
-
addikt
válasz RootRulez #592 üzenetére
BS Player Lite 0.9.111hu. nálam nem akar működni, a Marketről letöltött verzió a BS Player ARM v6 VFP supporttal tökéletes.
Próbáltam többféleképpen telepíteni, de csak az angol verzió hajlandó működni. A magyarosított feltelepül, de kiegészítő nélkül nem hajlandó elindulni, ha letöltöm a marketról a ARM v6 VFP supportot, akkor ő ír ki egy hibaüzenetet.
Ha másnál is jelentkezik ez a probléma, akkor nagy valószínűséggel nem az SE X8-al van a gond.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #592 üzenetére
A File Expert 3.2.4 magyarítása kész és publikálva.
═════════════════════════════════════════
-
tomi613
aktív tag
-
stefi68
addikt
Alkalmazások áthelyezése külső tárhelyre (még azok is melyek nem helyezhetők át alapállapotban!) a Move2SD Enabler (root) és a App 2 SD Free programokkal, immár magyarul...
Bővebb leírás és letöltés innen
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Este két honosítási kérésnek tettem eleget:
MX Home 1.3.2 Ez egy Launcher és a
Egy harmadok pedig folyamatban van: File Expert 3.2.4, ez egy fájlkezelő. (kb 2/3-ánál járok...)
Jó szemezgetést!
-
dokee78
félisten
Hol találom a linket,ahol a kész magyarítások vannak és hol lehet kérni?
-
VINIKOR
senior tag
Ezek a magyarítások bekerülnek a hivatalos programba? Jó lenne ha igen.
-
RootRulez
félisten
válasz -=Vacsek=- #579 üzenetére
Természetesen nem, mint írtam a Mini gyengébb hardveren is szépen elfut.
-
espista
senior tag
Sziasztok!
Mort Player esetleg?Romani ite domum!
-
RootRulez
félisten
Dolphin Browser Mini magyarul
-
Keeperv85
nagyúr
válasz RootRulez #563 üzenetére
Annyira messze vagy a valóságtól, mint mint az ég és a föld. Elmondtam már korábban, hogy tökéletesen működik az Unlock is. Nekem pl. magyarul van fent a cucc. A gondok nem itt vannak. Egyszerűen nem tudod feltelepíteni szignózás nélkül, ha pedig szignózod, akkor meg aktiválódik a védelem benne és már írja is, hogy nem eredeti, telepítheted újra...
-
gyzoli68
csendes tag
Meg jelent a Total Commander RC1 változata.
Innen letölthető az RC1-es.[ Szerkesztve ]
-
Damian
tag
Frissítve a magyarított Soccer LiveScores az 1.9.8.3 verzióra.
A 2011.08.20-án megjelent DroidStats 3.4.0 verziója pedig már alapból tartalmazza a magyar nyelvet!
Letölthető a Marketről! -
RootRulez
félisten
A fejlesztők se egyformák...
Anno írtam a K-9 Mail fejlesztőinek, hogy van magyar nyelv és tegyék bele, azóta amit letöltünk a hivatalos oldalról, már benne van a magyar nyelv...
Ellenben az ES File Explorer fejlesztői válaszra se méltattak, mikor megkerestem őket
És valahogy így vannak velünk a PowerAMP fejlesztői is...═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz hodostamas #562 üzenetére
Technikai problémák vannak... Ha berheled a programot (magyarítod), az Unlocker nem oldja fel. Így nem lehet a free-t se honosítnai "unlockolatlanul"...
-
hodostamas
addikt
válasz Keeperv85 #200 üzenetére
gondolat: a free-ben elvileg el lehet helyezni, és ki is lehet adni. Utána az unlock-al már megy az is nem?(mert ugye az unlock progi külön van) tehát aki megvette, az nyugodtan tudná használni a progit.
hogy a rákba találtam én erre a régi hsz-re rá..
szerk.: jah értem, kár
Amúgy írtam 3 fejlesztőnek is amiket fordítottam, hogy rakják bele, semmi válasz..
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Van új ES File Explorer verzió és magyarítás is.
-
mr.nagy
tag
Valaki nem honosítaná a linken található alkalmazást?
Link:
MIUI Music PlayerÉn megpróbáltam az itt található módszerrel kibontani, de hibát jelez és nem sikerül.
HMNote10Pro
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest