- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Mikrotik routerek
- XPEnology
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
válasz
Varázslóó #299 üzenetére
Magyarazd el ugy, hogy egy villamosmernok is megertse, mi rossz fog tortenni az eletronikaval, ha ezt megteszed?
Max arra kell figyelned, hogy felvegye a kornyezeti homersekletet.
A vaszon, gumi, stb komponensek az egyeduliek, amiket valamennyire erdekel a bejaratas, de az sem egy tenyernyi Logitech zummogon. -
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok! Már végképp nem tudom hova írjak, de egy elég fura hiba jött elő a z623-nál.
Egy Xonar D1-el használtam hónapokig nem volt vele gond, azon kívül hogy iszonyú hangos már negyedére tekerve is. (meg a poti recseg, de az ennél "természetes")
2 hete kb lecseréltem az alaplapom és a cpu-m és csak az alaplapi Realtek-et tudtam használni hangkeltőnek. Itt kezdődött el az, hogy a bal hangszóró már negyede vagy kicsit nagyobb hangerőn berecseg egyes zenéknél. A jobb simán bírja. Windows hangerőt levettem tökig, akkor nem recsegett, de amint egy picit hangosabb a dolog már igen.
Azt hittem a Realtek a gebasz, ezért ma vettem egy Asus Xonar SE kártyát, de ugyanúgy berecseg a bal. Telefonra rákötve nem recseg, de jóval halkabb is az egész. Router-t is kilőttem hátha bezavarja, de az se segített...
Lehet az a gond, hogy nem raktam újra a Win-t még a hardver cserék ellenére? Biost átnéztem, Realteket még a registry-ből is töröltem, de semmi. -
agobalazs
csendes tag
válasz
agobalazs #293 üzenetére
közben rájöttem hogy baromságot írtam. Nem az optikai összeköttetés miatt tudtam állítani a soundbar hangerejét, hanem mert a samsung távirányító kompatibilis volt vele.
Szóval a cél továbbra is az lenne hogy ne kelljen a kanapéról felpattani és odaperdülni a hangfalhoz ha a hangerőt szeretném állítani.
Nézem ezeket az extractorokat-convertereket, ami szerintem megoldaná a problémát (egy másik távirányitóval).
Köszi!
-
agobalazs
csendes tag
Sziasztok,
Ma vásároltam egy z625-öst, a kifingott JBL soundbar helyére. Mivel a tévén csak optikai kimenet van a hangnak, ezért választottam ezt a modellt. Meglepve tapasztaltam, hogy míg a a jblnél tudtam a tévékapcsoloval a hangerőt állítani (optikán) ennél viszont nem. A tv beállításait már áttúrtam, de nem jártam sikerrel (2017 samsung smart tv)
Egy HDMI ARC extractor megoldaná a problémát? Nagyon szépen szól a cucc és csak emiatt nem vinném vissza a boltba.
-
endrepapa
csendes tag
Sziasztok!
Logitech Z623 vásároltam használtan ,még egy év garija van. Tv fülhallgató csatlakozására kötöttem.
Problémám az hogy kb 2 óránként elhalgat és mintha halványabb lenne a led világítása.A tv hangerő növelésével ismét megszólal a hang,kb 2 órára. Kérdésem az lenne valakinek van ilyen tapasztalata.
Valaszokat előre is köszönöm ! -
Adonimus
senior tag
Sziasztok. Z5500-at érdemes lecserélni erre a szettre? Az, hogy 2.1 nemgond mivel jelenleg a z5500 is csak 2.1-ként van használva. Tv-vel használnám filmnézésre illetve bluetooth adapterrer zenehallgatásra. Aki hallotta, mindkét szettet mi a véleménye? Basszus, hangerő, kisebb jelforrás esetén tartalékok stb. KösI
-
looserboy
csendes tag
sziasztok
tvhez hogy lehet kötni ezt a szettet?
adtak hozza egy jack kabelt
a tv fejhalgato kimenetére kell ezzel tenni?
valamint a mélynyomon mi a zöld bemenet? csak egy hangjegyet mutat
köszi -
headB
tag
sziasztok!
garancián túli szervizelést budapesten hol tudják megoldani?
köszi
-
Sziasztok,
Leszeretném cserélni a jelenlegi hangfal szettem (ami egy Genius 5.1)
A kérdesem az lenne hogy szerintetek melyik éri meg jobnan ár érték arányban .
1. Logitech Z623
2. Logitech Z906
Ami fontos lenne az hogy ne csak a mély hangok szóljanak jól ,hanem a magas és a közép tartomány is érezhető legyen,egyszóval dinamikus hangzást szeretnék .
Előre is köszi a válaszokat 😉 -
Jani09
tag
válasz
kicsicsosz #285 üzenetére
Nekem ugyan ez lenne a kérdésem. És a 625 csak egy picivel drágább jelenleg azért elgondolkodtató.
-
kicsicsosz
csendes tag
Sziasztok!
Az új megjelent z625-ről lehet tudni valamit, hogy hangzásban más lenne mint a z623? Vagy tényleg csak az optikai bemenet a különbség? Gondolkozom valamelyik beszerzéséről, ti így évek tapasztalatából még mindig ajánlanátok?
-
Bennyboy
őstag
sajnos ez egy selejtes széria. Nekem is kb egy éve van meg és nálam is jelentkezett a hangerőnél recsegés probléma. Gariból visszakapva pedig a bal hangfal lett rossz. Sistereg vagy nem tudom de fura hangja van. Írtam nekik, h nekem nem javítsák hanem adjanak újat. Sajnos így senkinek sem ajánlom mert rengeteg hiba van vele. Egyébként a legjobb választás lenne.
-
szenasi08
csendes újonc
Sziasztok!
Én nyár elején vettem egy Logitech Z623-at. Tökéletesen működik!
Viszont bő egy hónapja észrevettem hogy amikor, nem szól rajta se zene, semmi és tekergetem a hangerőszabályzót, apró recsegést ropogást lehet hallani! Normális dolog ez? Vagy garancia? Előre is köszönöm! -
Blackeventer
csendes tag
Sziasztok!
Mai nap számomra egy igen érdekes dolgot vettem észre.
Röviden annyi lenne , hogy a jack kábel egyik végét beledugtam a jobb hangszórónak oldalán jelzett zene jel főlé (a képen láthatóba) és a másik végét a pc hangkártyájába.
Azt tapasztaltam hogy sokkal hangosabb lett a zenebazár mint eddig.
De kérdésem is lenne hogy ez hogy létezik és hogy használhatom-e így a rendszert rosszat tenne-e neki?
Kinek van ideje próbálja ki. -
sanyo3211
csendes tag
Szèp napot mindenkinek! Nekem lenne egy z623 újonnan vettem iponbol 1 honapja
Az a problem hogy hogy ha kb 70% on hallgatom a zenèt kopogós,recsegős,torz hangja ès ègett szaga van alaplapi hangkàrtya (Asus Maximus VIII Hero) -
semetka
őstag
Media-ban leárazva lehet kapni most. 35e Ft
-
Skodry
aktív tag
Sziasztok!
Van egy logitech z623 ,de csak a nagy sub láda, kérdésem az lenne el lehet indítani valahogy vagy kell hozzá a két kis hangfal is, illetve ha van valakinek eladó írjon.
-
drpele
senior tag
-
drpele
senior tag
Sziasztok!
A héten vásároltam egy ilyen szettet, s nálam azt produkálja, hogy ha lemegy energiatakarékos módba (villog a jobb oldali hangszórón a led röviden), akkor a villanás idején egy halk (nem recsegős) pattanás hallatszik a jobb oldali hangszóróból. Ha lenyomom a kapcsolót a jobb oldali hangszórón, akkor a probléma nem szűnik meg, csak a pattogás átvándorol a mélynyomóra, s az ugyanolyan ütemesen 10-15 másodpercenként pattan egyet, mint ahogy bekapcsolt állapotban a jobb oldali hangszóró tette.
Ez a hiba másnál mennyire van jelen? -
oso
csendes tag
Üdv újra!
Korábban én írtam arról, hogy az iszonytató potméteres + főkapcsoló recsegés-ropogás miatt gariztattam a cuccot, minekután megküldtek számomra egy zsír új darabot. Ez szuper is volt, most azonban picit kezdek aggódni újból. Én a poti sercegéssel már egyáltalán nem foglalkozom, ezen már rég túl vagyok, elfogadtam így, nem birizgálom sokat, szoftveresen ez simán áthidalható.
Hanem egy ideje azt tapasztalom, hogy közvetlenül bekapcsolás után hallok egy-két kisebb pattogást. Nem minden esetben, de most már nem egyszer előfordult. Kizárólag a bekapcsolást követően, utána néhány másodperccel.
Írjatok valami megnyugtatót!
Nagyon remélem, hogy nem megint a kapcsoló szarakodik. Még a végén az lesz, hogy közvetlenül a 220V-ból kell ki-be rántani, hogy ne legyen a kapcsolója használva. De ez elég nagy gáz lenne azért. Remélem nem akar ez a mostani is elhagyni... -
pisti22
csendes tag
Sziasztok,
Én is vásároltam egy Z623-at. Hozzákötöttem a PC-hez a zöld jack dugóval. Azonban látom, hogy van még egy piros és fehér RCA csatlakozó. A tv-n is van ilyen aljzat. A kérdésem, hogy összetudom kötni a rendszert a TV-vel, ezeket az aljatokat felhasználva? Piros RCA a piros RCA-ba a fehér RCA a fehér RCA-ba. Vagy az nem arra való? Igy működne 2 helyen is a rendszer?
Köszi a válaszokat.Üdv,
István -
Dav123
tag
Köszi srácok!
Ma már volt időm játszadozni vele, tényleg brutális a teljesítménye s annak tartaléka
Nagyjából 65%-os hangerőn s 55-60% basszussal hallgattam végig egy másfél órás mixet, ennél tovább már nem tudtam húzni mert elviselhetetlen lett volna a szobában a hangerő.
Mély az tényleg brutális, szegény számítógépasztalom remélem bírni fogja a masszázst.
S igen társasházban lakom.. de majd hozzászoknak.
Nagyon jó vétel volt, méretéhez képest sokkal nagyobbat szól mint azt elsőre gondoltam volna, s így egy cseppet sem bánom a Z523 leváltását, hozzáteszem annál is előjött a méretéhez képest mekkorát szól döbbenet. Egy patent hangkártyát még veszek gépbe, mert jelenleg csak alaplapiról szól. Talán szilveszterkor lesz egy nagyobb megpróbáltatása a cumónak, majd írok hogy fogja bírni, illetve hát kíváncsi is vagyok max-on vagy közel maxon hogy szólhat, bár kétlem hogy torzulna a hangja.
-
semetka
őstag
Mediában megint 36e-ért lehet kapni. Nagyon jó vétel
-
Tangerine
senior tag
Üdv!
Olyan problémám van a kütyüvel, hogy időnként fogja magát, és újraindul. Mintha ki-be kapcsolnám. Ezt kb. 1-2 óránként csinálja, akkor is ha nem szól semmi, sőt leginkább olyankor, mert menet közben még nem tapasztaltam, mert amúgy nem sokat használom, de általában be van kapcsolva, és csöndben pihen.
Új korától kezdve csinálja.Tapasztalt ilyet más valaki?
-
SsPL711
őstag
válasz
#31600896 #255 üzenetére
Talán szemeztem én is anno ilyen mini hifi cuccokkal, de végül nem vettem soha.
Nem biztos, hogy ezt az AK44-et hallottam, de szerintem, a Z623 nem tud kevesebbet mint egy ilyen Pana.
Másrészt a Z623 THX-es minősítésű. Ami nem tudom, hogy az AK44-ről elmondható el.Én, minden képen javaslom a Z623-at.
Szerintem nagyon jól szól, persze nem veszi fel a versenyt egy több százezer forintos hifi hangfal rendszerrel.
A legjobb 2.1-es számítógépes hangrendszerek között általában szerepel a Z623, és nem az utolsó helyen.Nekem a Z623-nál csak a Klipsch Promedia 2.1-es tetszik jobban, de az árban is jóval több.
-
törölt tag
Üdv. Van egy 14-15 év körüli Panasonic AK44-es hifim beépített mélyekkel hangfalanként. Bi-Amp rendszer.
Viszont, mivel korosodó darab gondoltam ideje leváltani és kinéztem magamnak ezt a Z623-ast.
Szerintetek előrébb lennék valamivel? Mennyivel szólhat ez a 2.1 jobban, mint egy akkori csúcs Panasonic hifi? Kipróbálni sajnos nem tudom a Logitech hangfal szettet, véleményekre vagyok kíváncsi, aki jobban ért hozzá nálam. -
Dav123
tag
Az imént találtam [link]. Nem 906 utód, de legalább látni hogy nem felejtették el a hangrendszereket sem.
-
semetka
őstag
Én is kíváncsi lennék már újdonságokra. Pl. a z906 leváltójára. Bízom benne hogy oylan lesz ami HDMI-ről leveszi a hangot és tud DTS-HD meg hasonló kódolásokat, Teljesítményben is lehet előrelépés, illetve szebb hangzás, jó lenne ha lehetne állítani magas hangot ne csak basszust.
-
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Ma meghozták a Logitech Z623-at ! SsPL711 és semetka fórumtárs segített egy két számomra nem világos kérdésben így itt is megköszönöm a gyors,baráti válaszukat! A hangfal nagyon szuper ! szinte csak kinti kerti bulihoz vettem így fontos volt hogy okostelefonról jól működjön,teljes mértékben megfelel minden elvárásomnak sőt,van egy LG 3D házi-mozi rendszerem a basszusban ott van mellette szinte
pedig ez töredéke annak az árának !
Ha bárki ilyen cucc vételén gondolkodik bátran megveheti,nem fog csalódni benni !Üdv
-
Dav123
tag
Sziasztok
Ilyen funkció a Z523-nál is van, vagyis hát amit két és fél éve vettem abba nem volt, tönkrement Logi küldött tavaly egy újat abban már van.
Egyébként gondolkodom hogy megválok tőle s váltok feljebb Z623-ra, nem mondom hogy a mostani kevés de furdal a kíváncsiság mennyire is szólhat nagyot az a mély.
-
SsPL711
őstag
-
semetka
őstag
Ennél a cuccnál van valami energiatakarékossági funkció? Elmentem itthonról, de bekapcsolva maradt és mikor visszajöttem a LED halványabban világított. Kikapcsoltam majd be utána rendesen világított. Kár hogy nem kapcsoltam előbb valami zenét hogy láttam volna hogy mit csinál.
-
semetka
őstag
Hát ez brutál milyen erő van ebben a 2.1-ben. Még bejáratom, de azt látom hogy fél hangerőtől kezd igazán bedurvulni. Tényleg olyan mint a 906, csak 2.1-ben
-
semetka
őstag
Rendeltem egy ilyen csodát. Nektek hogy lett elhelyezve a mély? Hangszóró előre, reflexnyílás balra néz? Azért kérdem mert én szorosan asztal mellé rakom , ráadásul a jobb oldalra így a reflexnyílás bont befele esik ami nem igazán tesz jót szerintem a hangzásnak. Esetleg ha elfordítom 90 fokkal hogy a nyílás előre, a hangszóró meg jobbra néz, mennyibe változik a hangzás?
-
SsPL711
őstag
válasz
Blackeventer #220 üzenetére
Tökéletesen megvagyok vele elégedve.
Legutóbb, egy kültéri születésnapot hangosított, mindenféle probléma nélkül, megfelelő hangerővel.
A hangerő potméter sercegés is megszűnt, azt nem tudom mitől -
SsPL711
őstag
válasz
Blackeventer #218 üzenetére
Ha letelt a 3 nap akkor már a márkaszervizekkel célszerű felvenni a kapcsolatot.
Biztos van Romániában is Logitech hot-line. -
Blackeventer
csendes tag
Sziasztok! Egy logitech z623 volna egy kis baj pont ugyan olyan mint korábban Meelt felhasználónak is volt idézem "a membrán ilyen "ciripelő" hangot ad, mintha levált volna róla egy réteg vagy nem tudom... Rohadtul aggaszt, mit tegyek? " Nekem is ez a probléma pedig nem volt erőltetve . Én Romániában élek és az extremedigital.ro oldalról rendeltem. Az lenne a kérdés hogy így a legelején kivel vegyem fel a kapcsolatot ?(garancia pappír minden megvan alig 2 hetet volt használva) Válaszokat előre is köszönöm!
-
Mozakitom
újonc
Az igazán mély hangokhoz valóban nagy membrán felület kell, de minél nagyobb az átmérő, annál nagyobb a torzítás. A hangfalak érzékenysége sem mellékes, azaz hogy egy watt teljesítmény növekedés mellett mennyit "hangosodik" a hangfal (az enyém 91 dB). Minél "érzéketleneb" egy hangfal, annál mélyebbre képes lemenni, ez viszont eszi a teljesítményt, azaz egy kis teljesítményű erősítő nem tudja kihajtani az igazán mély hangokat.
A másik gond a műanyag hangfalakkal pont a saját rezgés, azaz bizonyos hangerőnél, frekvenciánál elkezdhet zörögni a műanyag (a fa már nem annyira), mint ahogy az ablaküveg, vagy a tányér a szekrényben. Ez eléggé zavaró tud lenni.
Egyébként egyszer vásároltam a korábbi B and W hangfalaim mellé (szintén 60 Hz-20 kHz) egy Wharfedale mélynyomót (talán 25 cm-es membrán volt benne, erre nem emlékszem), ami állítólag 30 Hz-től indult. Sokat kínlódtam a fázis eltolódás beállításával, de végül sikerült. A mélyfrekvenciákhoz a mélynyomó semmit nem tudott hozzátenni, csak a mennyiségéhez (ahhoz viszont brutálisan), abból meg már így is volt elég sok. Végül eladtam.
Létezik egy koordináta rendszer a vízszintes tengelyen frekvencia érték, a függőleges tengelyen hangnyomás (dB-ben). Ezen lehet azt vizsgálni, hogy a rendszer milyen frekvencián, mekkora hangerővel szól. Akkor jó a rendszer, ha hallható frekvencia tartományon belül közel vízszintes a "görbe" (utána már jelentősen lefelé törik. Ennek a lényege az, hogy a görbét milyen kritériumok között határoljuk le. A hifi-sták általában +- 3 dB, a számítógépeknél és egyéb "igénytelenebb" rendszereknél +- 6 dB. Ha egy picit otthon vagy a hangtanban, akkor tudod, hogy a hangnyomás és a hangerő között logaritmikus összefüggés van, ami azt jelenti, hogy -3 dB, az fél hangerőt jelent, míg a -6 dB, már negyed hangerő (ezt már ki sem lehet hallani a rendszerből). Azaz jelen vannak az alsó frekvenciák, még a 10 Hz is, de hallani már alig, vagy egyáltalán nem lehet őket. Egyébként a 10 Hz már kívül esik az emberi hallás tartományon, tehát hallani nem lehet, érzékelni a gyomorban viszont igen (azonban ilyet csak koncerteken lehet tapasztalni, a logitechnél, de a bose-nál sem lehet soha).
Bocs a hosszú fejtegetést. -
SsPL711
őstag
válasz
Mozakitom #214 üzenetére
10Hz-ről indul a teszt, a CD-men lévő anyag és 20kHz-ig meg.
Nem sweep, hanem 5Hz-enként illetve magasabb frekvenciáknál exponenciálisan növelve a tartományt, lépked 20kHz-ig, szinuszos jel.
Minden frekvencia 3-5 másodpercig szól.
Azért készítettem ezt a CD-t, mert korábban én is foglalkoztam "hi-fi"-vel.
Hangfalakat készítettem, mélynyomókat is.
A mély hangok előállításához, igenis szükséges a membrán felület nagy mérete, és a teljesítmény.
Nem elhanyagolható a doboz hangolása sem, a hangszóró TS paraméterei alapján.
A 17-18cm-es hangszóróiddal, hiába hosszú löketűek nem fogsz olyan alacsony frekvenciákat előállítani, a hangszóró mechanikai paraméterei (TS paraméterek) által meghatározott korlátok miatt, mint egy kifejezetten mély hangok visszaadására készült, megfelelő TS paraméterekkel rendelkező hangszóró esetében, egy megfelelően hangolt SUB ládával.
Van egy kicsit nagyobb, 25cm-es gyári Heco aktív SUB ládám is, az jobb a Logitech sub-jánál.
De, ezek még mindig csak kis szarok egy, általam korábban említett neves gyártó termékeihez képest.
De, a REL sub ládák számomra megfizethetetlen kategóriát képviselnek, bár a mostani trendjük nem is annyira tetszik ahogy nézem. De, van még más hasonló gyártó. -
Mozakitom
újonc
Sajnos nem hallottam a logitechet, de abban biztos vagyok, hogy nem tudja a 35-40 Hz-t, de még az 50-et sem. Hifiz(t)em, van egy JM LAB Focal Chorus-om, aminél 2 db 17-18 cm-es hosszúlöketű membrán gondoskodik a mély tartományról. Ez azt jelenti, hogy a membrán felületek így duplának tekinthetők (csak kizárják nagy membrán felületekből adódó jelentős torzítást). Ennek az álló hangfalaknak a frekvencia tartománya 55 Hz-20 kHz. Abban úgy gondolom megegyezhetünk, hogy basszusban meg sem közelíti a logitech, vagy a bose a JM Lab-FOCAL-t. A berendezési tárgyak rezgésbe hozása pedig saját frekvencia és hangerő kérdése, a basszus frekvenciájához nem sok köze van. Nálam nem rezegtet meg semmit a Bose, mert nem nagyon van mit rezegtetnie (nincs üvegpohár a vitrinben)
Javaslom meghallgatásra a kis Bose hangfalat. Ezt akár még úgy is meg lehet tenni, hogy a youtubon lévő különféle zenéket lejátszó, különféle hangrendszereken végzett A-B teszteket hallgatja meg az ember. Számítógépes hang általában tömörített (MP3), különféle tömörítési rátával (126 kB/s, 192, 256 stb.), ami egyébként is sávhatárolttá teszik a zenét, azaz a frekvencia alsó és a felső szélét levágják és ami marad az kb. 150 Hz - 16 kHz (persze tömörítéstől függő). Tehát ezeknél a számítógépes hangrendszereknél nem lehet beszélni 80-100 Hz alatti mélytartományról. -
SsPL711
őstag
válasz
Mozakitom #212 üzenetére
Nekem van egy teszt CD-m.
35-40Hz-et biztos, hogy tudja, persze nem 0dB-en.
De ezek a kis Bose-ok nem hiszem, hogy tudják azt amit a Z623, főleg mélyben nem.
A hang lökésekhez, membrán felület kell, ezekben a Bose-okban mekkora membrán van?
Itt nem mély kiemelésről van szó, hanem a mély egységnek van külön szabályzója, amivel lehet növelni csökkenteni a mély ládára jutó teljesítményt, intenzitást, ez az adott körülményekhez igazíthatóság érdekében van, ha kevesebb a mély akkor feljebb lehet tekerni, ha sok és elnyomja a szatelliteket, akkor lehet csökkenteni. De, biztos, hogy azok a kis Bose-ok nem remegtetik meg a szekrényeket mély tartományban. -
Mozakitom
újonc
Sziasztok!
Sokáig nézegettem a Logitech Z623 2.1 rendszerét, mivel a régi rendszerem egy olcsó 2.1-es rendszer és munka közben zenét szoktam hallgatni rajta, illetve játszani is szoktam. A Logitechet sajnos meghallgatni nem volt módom, de kellően elfogult vagyok a céggel szemben, mivel tökéletesen működik egy G700S egér, G510S billentyűzet és végre nyugdíjba helyezhettem az összes távirányítót egy logitech harmony touch szerkezettel.
Egy hirtelen jött ötlettel azonban dobtam a logitech Z623-as rendszert, és beszereztem egy Bose Companion 20-as típusú hangfalat. Döbbenetesen szól, igaz, hogy semmilyen adatot nem adtak meg (sem teljesítményt, sem frekvenciatartományt, semmit). Az igaz, hogy drága, de cserébe olyan technikát kap az ember, hogy leesik az álla (megrendeléseket felveszek). A potméter teljesen recsegésmentes high-tech darab.
Az előző teszthez kapcsolódóan: az a mélynyomó nem tud 30-35 Hz-re lemenni, az biztos. A 20-25 Hz-es értéket még a hifi audiofil-highend termékei sem tudják, a 40-55 Hz már nagyon jónak számít (- 3 dB-es méréshatárral).
Ezek a számítógépes rendszerek jó, ha a 100-150 Hz-et tudják (még a Bose is). A mélykiemelés általában nem a legmélyebb frekvenciát emeli ki, hanem a felső basszust és elveszik a legalsó frekvencia. -
sankoniki
újonc
Sziasztok,nekünk is ilyen van,aki ilyet akar venni az nem fog benne csalódni,nagyon jól szól...csak dícsérni tudjuk...sőt,így is olcsó, amit ez a termék tud.király,vegyétek nyugodtan
-
SsPL711
őstag
válasz
cyberkind #208 üzenetére
Nem akartalak lebeszélni róla.
Nekem nagyon tetszik ez a Logitech, ennél jobb 2.1-es PC-s rendszerem nem volt még.
De, persze ennél sokkal magasabb zenehallgatási igényem van.
De, jelenleg hely és anyagi korlátok miatt, fejhallgatós vonalon kezdtem ezen igényt kielégíteni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest