- Linux kezdőknek
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- PHP programozás
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz
#16741888 #8714 üzenetére
A szerelőkről annyit, hogy amióta megvettem a használt Opel C Corsámat, világít benne a motordiagnosztikai jelzőlámpa. Elvittem szerelőhöz, kiolvasta a hibakódot. Kérdeztem tőle, hogy akkor mi a baja pontosan? Valami motor végpontról magyarázott. Ahelyett, hogy megjavította volna, csak kitörölte a hibakódot, és mehetek.
Azóta volt már vízpumpa csere, kiderült, hogy a termosztátom sem zárt, plusz lengőkar csere, gyertya csere, stb... Szinte az összes problémára nekem kellett rájönnöm, és elmennem azzal az egyértelmű utasítással, hogy ki kell cserélni az alkatrészt.Az utolsó szervizelésnél már kibökte, hogy igazából meg van nyúlva a vezérműláncom, szóval az autó kuka, hacsak nem akarok rákölteni 100.000 magyar pénzt egy olyan autóra, ami már csak ennek a háromszorosát éri.
Szóval most ott tartok, hogy nézem a vadonatúj crossover-eket, mert hogy én még egyszer használt autót nem veszek, az biztos!
Az pedig csak hab a tortán, hogy ami hiba előjött a kocsin, az persze mindig hétvégén, amikor ugye egyetlen szerelő sem hajlandó dolgozni. A társadalom minden rétege húzza az igát hétvégén, csak a szerelők és az országgyűlési képviselők nem.
-
Rivaul
addikt
válasz
Ilyen a 90%, a maradék 10-et meg nem ismerem
Egy korrekt szerelővel találkoztam eddig de az meg amolyan gyors szervizes és nem csinál/csinálhat mindent. Pont emiatt "tanulom" folyamatosan hogy miként is kell egy-egy dolgot megcsinálnom az autóimon. (amúgy a legtöbb az első 1-2-3 alkalommal korrekt míg tart a beetetési időszak, utána meg fossá húz...)
-
AMD Power
titán
válasz
Hála Istennek én a mostani szerelőmmel nagyon megvagyok elégedve. Múltkor a vezérlés felől hallottam valami szokatlant. Ráírtam FB. Már irt is vissza ,hogy vasárnap délután oda vigyem a gépet neki. De mondta ,hogy nyugodtan. Egy órát voltam nála. Szerelést nem csinált ez tény. De egy órát akkor is ott voltam nála. Nem volt hajlandó pénzt elfogadni érte mert ő nem csinált semmit. Múltkor hasonló volt. Akkor sem fogadott el pénzt mert ez garanciális "javítás" volt szerinte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- RAM topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hikvision DS-KH6320-WTE1-W IP video-kaputelefon beltéri egység, 7" LCD kijelző, 1024x600 felbontás,
- Új - Samsung 40T 4000mAh 3,7V 21700 Li-ion akku
- Lux ag4s légtisztító
- Eladó új, bontatlan Zero 10 elektromos roller - 1000W 52V/18Ah
- Bontatlan Sudal Soudatherm ragasztóhab, hőszigetelés néhány db. Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest