-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #271150 üzenetére
Nagyon magasan lehet, a telekszinttől számított 50 méter csak az övé.
#nincsbennetarcsi
-
66zio
aktív tag
válasz
Én is azt nézem, hogy a vamzer kiáltás megy. Amúgy aki feljelentette tényleg egy fasz volt a kommentei alapján, látszik frusztrált, de maga a bejelentésért szerintem sem kéne utálni. Ezért tartjuk elvileg a hatóságot, hogy kivizsgálja ezeket az ügyeket. Ki kellett volna menni, 5 perc diskurálás után elnézést kérni Tomitól, hogy húzták az idejét, és mehettek volna tovább dolgukra. Ha igaz amiket a videóban említ akkor, nem tudom kik dolgoznak ott.. Konkrét hazugságokat mondtak neki stb. Mondjuk pont ilyen profi munkát vár az ember a hatóságoktól.
A diófás dologban miért van igaza? Miért ne lóghatna át fa a szomszédhoz? Nem ültethetsz kerítés x cm közelébe stb, de ha már ott volt a fa, akkor nem, nincs igaza. Szép is lenne ha telekhatárokon ki kellene vágni az összes fát. Vicces lenne a műholdkép az országról. -
Reggie0
félisten
válasz
Alapvetoen atloghat, sot valamilyen szinten turnie is kell az atlogasbol fakado jogaidat, pl. biztositani kell, hogy a leesett gyumolcsot osszeszedd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- iPhone topik
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Lakberendezés
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Abraboro premium 6 mm-es csempe és üveg fúrószár : Új csempefúró / üvegfúró 6mm-es fúró szár
- Xiaomi töltő / HT-A09-71W
- Tado Smart AC Control, Klíma vezérlés, okosítás, Okosabb fűtés-hűtés, Apple,Android! Okos Otthon
- Új Ledes oldal index/irányjelző Peugeot 106, 306, 406, Citroen Xsara, Xm, stb...
- Koowheel - KOOBOARD ONYX - 5500mAh - 2. generációs elektromos gördeszka
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest