-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
szerintem ez nem rossz range 2-3fokban
(Mielott valaki benyogne, hogy karacsonyfa, inditaskor fotoztam)
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
veterán
válasz BigBlackDog #96354 üzenetére
Pedig ha nyugodt életre vágynék, előbb vennék Opelt, mint VAG-ot.
Az Opel 1.6 szopó az szopó, de van még vagy 20 másik motor.
-
törölt tag
A Védát át szokták állítani más sebességhatárra, ha alatta épp útépítés folyik? Lakotton belüli rész, 50-es, de a munka miatt kint van a 30-as tábla.
-
Nyíregyházi embert keresek SOSban aki kisegít holnap !
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
-
félisten
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz EQMontoya #96340 üzenetére
Vészmódba rakta magát. Jöttem már haza Kormival 100-al Mohácsról vészmódban. Egy örökkévalóságnak tűnt az út... Dombon felfelé visszaelőztek a kamionok, mert még a 100-at se tudtam tartani. #foswagen
Cserébe dombon lefelé még a 120-ba is sikerült belekarcolni.#nincsbennetarcsi
-
EQMontoya
veterán
Ma is megállapítottam, hogy aki Budapesten 7:30 és 9:00 között kocsiba ül, az nem lehet sikeres ember. Ez egy tragédia, baszki. A lámpánál nem bír senki elindulni, a kereszteződés közepére persze beragadunk, az egyirányú utcában szemetet szedni 8:40-kor kell, Soroksárin külső- és belső sávban is szigorú 45 a 70-es táblánál.
Same rules apply!
-
Termi16
őstag
1 évig birtam, inkább eljöttem albérletbe az ingyen lakás helyett, most 100 méterre vagyok a melótól. (amig a saját ház el nem készül)
Ja, ez válasz volt erre:
(#96366) EQMontoya
Sorry.[ Szerkesztve ]
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Reaper
őstag
válasz EQMontoya #96366 üzenetére
Ma előttem azt hittem letolok az útról egy idiótát egy új Golfban, előtte kilóméter hely, mert nézegeti a csajt a mellette levő autóban... Szerencsére miután eltűnt előlem onnantól majdnem végig nyugi volt, Árpád út- Váci vonalon, pedig fél 9 fele jöttem én is. Mondjuk ehhez az is hozzátesz, hogy mindenki csak a belső sávban tolong, a külsők meg majdnem mindig üresek. Főleg az Árpád úton.
MurdR: Én bedobtam a vezető ülés mögé a hátsó ülés lábterébe. A másik vasban meg a csomagtartón van neki egy kis "polc". Bár nekem is 2 kilós van, de nemtom éles helyzetben mennyit érhet kb.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz focvis #96369 üzenetére
De akkor ott csúszkálni fog, és a zörgéstől agyhugykövet kapok. Nincs olyan rekesz amibe oldalt elférne. Vagyis van, de abban a fakkban van gyárilag a vonóhorogtartó, a háromszög, meg ilyenek. Azt teljesen ki kellene ürítenem hozzá.
(#96368) Qru a kutyát meg bedobom az oldalkocsiba és hadd vonyítson?
(#96371) Reaper Most átkutattam az autót, hogy hol férhetne még el, a hátsó üléssor alatt van egy kis hely, hátha oda be tudom tuszkolni valahogy. Na de ott is rögzíteni kell valahogy.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
őstag
Reggel tötymörgött előttem egy E46-os BMW, már az elején feltűnt, hogy eléggé kékesen füstöl a kipuff felől (gondolom benzines volt!?), aztán észrevette magát, nyomott egy kövér gázt és elhúzott. Na, azt a kék füstfelhőt amit húzott maga után.. arról nem is beszélve, hogy beterítette a komplett szélvédőmet kondenzvízzel?, mintha elkezdett volna durván szitálni az eső..
"Less but better" - Dieter Rams
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Éves fordulós biztosításról azt hittem sosem szívom meg...hát de...
Kisebb gondom is nagyobb volt, mint figyelni, hogy minek küldözget nekem e-maileket a biztosító.
Jól sejtem semmi esély nincs rá, hogy a lejárat előtti 30 napon belül újat kössek, ugye? -
Qru
MODERÁTOR
-
barnam_
nagyúr
Nem vette meg a Skodát, beperelte a kereskedő
Érdekes történet...
3,7 milla a vételár, 200 ezer a kötbér, és az aláírás előtt nem tudta volna elvinni márkaszervizbe átnézetni?
Ez megint a vásárló hülyesége szvsz. -
molnarpeter
nagyúr
válasz z123456789 #96375 üzenetére
Üzembentartó bejegyzés költségét fedezné az árelőny?
-
j.bravo
addikt
válasz barnam_ #96378 üzenetére
Valóban hülye volt aláírni, főleg ha kifejezetten erőltették hogy írja alá. Akkor lett volna jó gyanút fogni.
Ugyanakkor ékes példája annak, hogy az átlagember csak akkor nem minősül átverhető hülyének, ha egy személyben autószerelő de "legalább" gépészmérnök, de elsősorban jogász, egyéb esetekben pedig a jogász mellett ingatlanos, pénzügyi szakember, stb.
Whatever.
-
-
brumi1024
veterán
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz j.bravo #96387 üzenetére
Ezek után én sem vettem volna meg. Valószínűleg félretankolták, vagy gyári hibás volt valamelyik alkatrész az üzemanyag rendszerbe, vagy valaki eszetlenül meghajtotta.
Olvasd el a hibákat. 67k km, fogy a víz a motorból???
Rángat, remeg a motor már 40k km felett???Nekem ez a motor van az octaviaban, 178k km-nél nincs semmi ilyesmi, pedig ez is céges és pályás autó volt.
Amikor autót ézegetten, nekem is kínáltak ilyet, hogy összeírom milyen kell, behozzák, de akkor köteles vagyok megvenni, ha szerintük az autó jó. Na ezt nem írtam alá. Majd én eldöntöm, hogy meg akarom-e venni..
Végül vettem egy hazai cégest, aminek tiszta a szerviz múltja. Volt fényezve, volt javítva, de mindent márkaszerviz csinált, nicns vele baj.[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
válasz Magnum_ #96389 üzenetére
Olvastam, bízunk ebben a végkifejletben, de nem egyszerű a dolog, na.
Nézzétek el nekem a negatív benyögést, megyek ebédelni, hátha a rossz hangulat elmúlikSokadik grat a hibrid szekérhez! Azért néha kormold ki a benyás részét
Mágus: én se vettem volna meg, csak azt nem tudom hogy - ha már túl lettem volna az aláíráson - belementem-e volna a jogi harcba, vagy kiköhögtem volna a két kilót, és több javasasszonnyal is megátkoztattam volna a neppereket.
[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest