Új hozzászólás Aktív témák

  • -v-

    addikt

    válasz Declare #94534 üzenetére

    Az M47TU2 jah, ott a dugózás kell csak meg a néha meghaló micsu turbó, amúgy az nem rossz, azért mondom azt.

    (#94544) Declare: N-esek .. nemtom, 4-500k a lánccsere és mivel használtan veszed egyáltalán nem biztos, észrevette fülre 150k után cserélte az előző tulaj, ha elkoptatta a főtengelyből kialakított kereket a megnyúlt lánc akkor az egész főtengely is csere. Meg van ott még azért ez-az .. persze, ha elpattintasz rá 1 millát jó motor az, most őszintén, annyi pénzből melyik nem az?
    Mondjuk amúgy igaz, melyik nem motor kalap kula ma még. Ha bármikor van 0.5-1m amit mosolyogva kifizetsz rá akkor bármit lehet :D ha meg nincs akkor kb. alig van amit mer az ember.
    Meg kérdés persze a nagy összeg ráköltése elintézhető-e egyben, aztán nyugi van sokáig, vagy folyton szerelőhöz tologatással jár, mert az pénztárcamérettől függően vállalhatatlan.
    Nekem az is furcsa, mintha a piac nem árazta volna be a szar motorokat, hiába kell sok mindenenen kötelezően láncot cserélni, diószórni meg ki tudja milyen bajai vannak, amire százezrek mennek el vétel után, nem igazán olcsóbbak ennyivel az ilyen motoros cuccok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák