Új hozzászólás Aktív témák

  • A_ScHuLcZ

    addikt

    Sziasztok!

    Múltkor kérdeztem itt egyet, és a kapott válaszok alapján elkezdtem keresgélni, nézelődni, de a bőség zavara probléma áll fent. :)
    Manapság melyik autós bluetooth kihangosító szettet érdemes megvenni?

    A célom az, hogy BT kapcsolaton keresztül tudjak zenét hallgatni a telefonról, és emellett a hívások lebonyolítása is egyszerűbb legyen. A kettő közül az első a fontosabb, hiszen az utazások jelentős részét zenehallgatással töltöm, nem telefonálással. Az autóban (Octavia 2) van aux port, ezért az fm transmitteres megoldásokat kizárnám, minőségben egyébként sem érik utol az analóg bemenetet.

    Néhány tesztet már átfutottam (pl ez), és ezek alapján nem tudok dönteni. A linkelt tesztben például úgy állítják be az aux-in car kiteket, hogy nagyon hasonló zenei hangminőséget produkálnak, a telefonálás a visszhang miatt mindegyiknél problémás lesz, és arra használjunk napellenzőre csíptethető kihangosítót vagy BT-s fejegységet kivezetett mikrofonnal.

    Számomra ez hihetetlenül hangzik, ezért kérlek erősítsétek, vagy cáfoljátok meg a fentebb írtakat, és ha esetleg tudtok 1-2 konkrét típust javasolni, amivel nem nyúl mellé az ember, azt nagyon megköszönném. (Ha itthon megvehető, és nem kell külföldről rendelni, az külön plusz pont!) Nem a legolcsóbbat keresem, az árnál fontosabbak a fenti szempontok.
    (Megj: a legjobb az lenne, ha a BT kihangosítón nem csak léptetés, hanem tekerés funkció is lenne a hosszú mixek miatt, bár attól tartok ilyen nem létezik ebben a kategóriában.)

    Szvsz úgy gondolom, hogy bármelyik típust választja az ember, egy noise isolatort célszerű tenni mellé, hogy a szivargyújtóról összeszedett zajokat kiszűrje.

    Legszebb és legjobb megoldás a fejegység cseréje, ezzel én is tisztában vagyok, de ennyit csak saját autóra költenék, cégesre nem.

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    "I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Új hozzászólás Aktív témák