Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz barnam_ #86583 üzenetére

    lehet a zacsidanit le kéne tiltani az írásról. utóbbi időben csak szar cikkei voltak. régen se sziporkázott sokszor, talán 5 igazán jó cikke van, de az utóbbi időben a közéleti cikkeivel nagyon elment a nép szolgája mögé bújó tudálékos köcsög státuszba. és ezzel a kenetteljes, kinyilatkoztató közlésmóddal az egyszerűbb embereket erősen megvezeti, szerintem ennek már kimutatható piactorzító hatása van. azóta remeg itt is mindenki a fenntartási költségeken ennyire, mióta leírják minden cikkben, hogy mert ha dízelt veszel, akkor eljön érted a patásürdüng, elveszi az összes pénzed és kettőstömegű lendkereket meg cr-rendszert tesz a felgyújtott karácsonyfa alá!!!4!
    nem azt mondom, hogy nincs a cikkeinek igazságtartalma, csak ez a fekete-fehér világnézet hosszú távon szerintem kontraproduktív, nem segíti elő a gondolkodó, helyzetét reálisan felmérni képes és ahhoz megfelelően választani tudó emberek termelődését.
    a tárgyi tévedésekről ne is beszéljünk, ebben a listában is vannak szerintem faszságok, de nem az marad meg az emberekben, hogy egységsugarú zacsidani így gondolja (adott esetben rosszul), ahogy a cikk elején is írja, hanem a TC azt mondta, úgyhogy úgy van.

Új hozzászólás Aktív témák