Új hozzászólás Aktív témák

  • bigrob

    őstag

    Hali!

    Volt egy kis koccanásom még februárban..

    Rövid sztori: Előztem egy jobbra forduló járművet, amikor mellé értem az elötte lévő autó indexelt és befordult balra a burgereshez, elém.. Jobb sárvédőm érte az ő bal sárvédőjét. Az ottani rendőrök is mondták az embernek hogy fogadja el mert ő lesz a hibás, kijött 2 kárszakértő, mondták hogy nem én vagyok a hibás. Folyik a rendőrségi intézkedés.. Szakértői vélemény kimondja, hogy nem húzódott a sáv bal oldalához úgy kezdte meg a fordulást és féktávomon belül kezdte meg. Annyit írt rólam, hogy nem biztos hogy fel tudtam mérni a köztes útszakaszt (ütközési sebességem 35 km/h). Emberünk semmivel sem ért egyet, a helyszíni ábrával és rendőrökkel sem, kárszakértő véleménnyel sem, állítása szerint kihúzódott balra ahogy illik, nem látott a visszapillantóban, gyorsan jöttem stb..

    Ma megjött a határozat, 50-50-be hozták ki.
    Véleményetek szerint megérné ezt tovább húzni, vagy fizessük ki a kárszakértőt meg a 2 táblát ami elhalálozott és lépjünk tovább fejenként a 6-6 pontunkkal, vagy csak azért lett 50-50 mert túlságosan ellentmondó a 2 vallomás és nem akart feszkót a rendőrnéni?

    Kárszakértő 550 kárt állapított meg, megérné ügyvédet fogadni és harcolni az igazamért vagy elvinné a másik felét, ha nyernék?

    Köszi a tippeket.

    Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

Új hozzászólás Aktív témák