-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz Speeedfire #75647 üzenetére
Melyik GTR-ben van ugyanaz a motor?
(#75636) BigBlackDog
Mosás mehet. Tali holnap, a szokott helyen![ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
pècsimunkás
addikt
válasz BigBlackDog #75636 üzenetére
Köszi ! Ilyesmire gondoltam . Egyre többet gondolok rá, hogy le kène cserèlnem a nèmet rendszámot magyarra .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
rii
nagyúr
válasz barnam_ #75460 üzenetére
köszönöm!
megint megevett (kiköpött, eleresztett a jóégtudja .... vagy ahogy írtad: elégetett, de füstöt nem tapasztaltam, igaz,nem is nagyon tudtam nézni menet közben) egy liter olajat .... jöv. hét közepén lesz már rá időm reggel elmenni vele autószerelőhöz ... (sajnos most melóhely-szabadságolás-sokamunka-enni'sincs'idő nincs)
napi 100 km-t megyek ... 500 km se volt amíg megint kijelzett az olajszintmérő ....
(szombaton lett bele töltve, kedden már jelzett .... 250 km kb.)mindenképpen elviszem, mert ez így horror minden szempontból ... meg amúgyis karban kell tartani, hogy menni akarok vele még fél év múlva is ....
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Skillet
addikt
válasz Speeedfire #75652 üzenetére
Az R35 3.8 literes, nem 3.7.370z - VQ37VHR
R35 GT-R - VR38DETT[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz Speeedfire #75652 üzenetére
A motor is más, a GTR-é VR motorcsalád, a 370Z-é VQ.
"Bad reklám is reklám too"
-
gooool
őstag
Valamilyen késztetést éreztem, hogy ma délután 911-es népítéleteket olvasgassak...
Ezért már megérte: [link]
Na az ilyennel nem akarok közúton találkozni, ha egyáltalán van neki ilyen verdája, nem csak a NFS-ben sikerült feloldani.Üdv, Balázs
-
Snoop-y
veterán
-
-
-
Gyick
őstag
Mi a pontos neve azoknak csillagalkú csavaroknak ami az opelben sok helyen van.Valszeg akkor vmi készletet is kell vennem ha ki akarom cserélni a pollenszűrőt.Autós boltból lehet ilyet rendelni vajon?
-
hacki87
senior tag
-
veterán
-
félisten
Vajon ilyenkor a téli gumik mennyire kopnak le? Ma strandra mentünk és elég sok német illetve svéd járműn volt még téli gumi... azért ekkora út alatt gondolom nem keveset kopnak illetve nem kicsit veszélyesebb a manőver.
-
nagyúr
válasz szabonagyur #75674 üzenetére
Pályán elegge. Muter telit hasznal nyaron 2km ingazasra, az ove nem kopik szerintem jobban mint egy nyári, de városban max 45-el megy kb Fater autouton tolja telivel, azon mar jobban latszik.
-
nagyúr
Nem szereti a nyári a +20-30 fokokat. Morzsolódik tőle, nyúlik, sokkalta jobban kopik.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
t72killer
titán
Nem sokkal veszélyesebb, viszont sokkal jobban kopik. A kopás ugyan "pénzbe kerül", de a szezononkénti csere is, a szabályok pedig nem tiltják (így annyira veszélyes sem lehet).
Szerk: Lassú voltam
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Joker88
őstag
nemtudom mennyire ütközik topicszabályzatba,vagy se, de K&xyz biztosítóról mi a vélemény,tapasztalat ? csak mert most kell váltanom, legalábbis szeretnék sima kötelezőt váltani, az ő ajánlatuk eléggé merész..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
aero.
veterán
válasz t72killer #75677 üzenetére
a szabályok pedig nem tiltják (így annyira veszélyes sem lehet).
???
Az egy dolog, egészen addig, amíg nem kell egy nagyot fékezni, mikor odakint napon 52 fok van, mert az úgy 2-5 méterrel lesz több 100-ról, mint egy nyári. Azzal pont el lehet tüntetni egy fél autót a Kraz hátuljában.
-
-
-
-
-
-
Skillet
addikt
válasz t72killer #75684 üzenetére
Szerintem meg ugyanolyan veszélyes, mint nyárival menni télen. Teljesen máshogy viselkedik az autó, megnő a fékút is.
A szabályok? A szabályok a télit sem írják elő itthon.
Akkor?
Én nyárival megyek télen-nyáron... szóval jobb, ha csendben vagyok, csak ki ne találjuk már, hogy a télivel, nyáron, az sokkal nagyobb ötlet.
Amúgy meg szerintem itthon hosszabb a nyári gumis szezon, mint a téli. Így jó eséllyel több km megy a nyáriba, mint a télibe.[ Szerkesztve ]
-
válasz Skillet #75688 üzenetére
Ki mondta h sokkal jobb? Ne adj más szájába olyat amit nem mondott Csak annyi hangzott el, hogy simán lehet azt is használni , mert amikor már akkorát kell fékezni, a nyári sem véd. Ahhoz előrelátás , szabálytisztelet és megfontoltság kell.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
aero.
veterán
válasz bitpork #75687 üzenetére
Nekem 2 hete, mikor egy Mercis úgy döntött, nagyon megáll előttem satuzva, kb. 10 méterrel a felfestés előtt. Én meg csak mentem, kicsit rábambultam. Egy 50 forintos talán befért volna a rendszám meg a lökös közé. Nem azon van a hangsúly, hogy hányszor volt ilyened, mert nem tudod lesz-e még. Aki nyáron is télivel akar járni vegyen négyévszakosat szvsz, mert nálam télizni nyáron az fillérbaszás.
-
válasz Magnum_ #75690 üzenetére
Én mindig azt használok. 2évente csere. Ennyi.
(#75691) aero.: nálad A 4 évszakos meg tényleg használhatatlan minden körülmények közt. Így nyáron legalább annyira nem hajtok mint télen, és megkímélem magam hogy minden szezonban vegyek feleslegesen egy pár gumit. A böhömök ugyanis elnyalják az első kettőt. Bár Montoya szerint minden erősebb autó ami hajtja a kormányzott kereket.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
"Aki nyáron is télivel akar járni vegyen négyévszakosat szvsz" - ezen már 1x elgondolkoztam Bár így, hogy rengeteget megyek nyáron, sztem marad a kifejezetten nyári gumi.
Télen persze nem is kérdés, hogy nem csúszkálok nyárival, egyrészt németajkúaknál kötelező, másrészt a saját utcánkba feljövet még a téli is csúszik, ha van rajta egy kis hó.
#75692: Najó, a tuareggel a kamiont is letolod az útról, ha meg véletlen lecsúszott a verda az útról, négykézláb visszamászik, a biztosító meg majd fizeti a bakterházat, amit szétdúrt (+az sem valószínű, hogy 200-al rongyolnál 2.5+2tonnával a Balcsira)
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz bitpork #75692 üzenetére
ideológia is van mögé vagy csak fillérszex?
ha úgyse cseréled, akkor vegyél négyévszakost, az legalább nem "ég meg" nyáron. nem az a baj a télivel, hogy gyorsabban kopik, hanem egyrészt nyáron szar, mert ugye mint a neve is mutatja, nem oda van kitalálva, másrészt a hő hatására szerkezetileg átalakul az anyag, "kiég" belőle a szilika és télen is szar lesz.
-
t72killer
titán
válasz rbalint88 #75694 üzenetére
""kiég" belőle a szilika és télen is szar lesz." - ez a gyanúm a mostani télimmel is. Bár szorgosan cserélgetem, érzésre kemény a felülete, pedig ~2éve még egész lágynak éreztem. Ideje kukázni? Idén lesz 5éves.
-
válasz rbalint88 #75694 üzenetére
Lásd fentebb. Minden második évben cserélődik a teljes szett.Szeptemberben veszem a következő kettőt az elsők helyére. A hátsók még 7 mm körüliek. Az elsők meg addigra 3 lesznek. Eszi. Ha van két külön gumim, ami a vezetési stílusomat tekintve háááát, bátran fogalmazva is felesleges, akkor évente 2 szett felét kellene megvenni így évente egy fél és 2 évente cserélődik.
Úgy kérdezitek mintha ezt Már Gazsinál nem írtam volna le. Csak ott nem évente fél szett volt hanem 2 évente teljes egyszerre.
(#75693) t72killer : én ha pár km-nél többet kell hogy vezessek, akkor városban is tempomatozok a lehetőségek erejéig
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Holnap hanytol és hol lesz a tali, egész pontosan?
Ha lesz kedvem átvergődni az egész városon, lehet kimegyek.
Megy meg valaki a város északi feléből?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
BigBlackDog
veterán
válasz gzbotii #75698 üzenetére
Szerintem 17-18 óra körül szokott indulni a tali nagyja, de a kemény mag egy része már 16 óra környékén ott van (remélhetőleg holnap én is beesek akkora már ). A helyszín ez a parkoló szokott lenni a Szerémi út mellett. Ha északról jössz a Szerémin, akkor legegyszerűbb jobbra lekanyarodni a Mezőkövesd útra, majd a második lehetőségnél balra behajtva egy kisebb parkolóba meg tudsz fordulni és ki tudsz kanyarodni visszafelé a Szerémire. Tehát valahogy így.
Gyere csak nyugodtan, kis kikapcsolódás nem árthat!
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Hey!
2 hónapja cseréltem gyertyákat és ma már másodjára 3hengerezett a motor. Múltkor kb 15-20km után "javult meg". Utána ~300km-ig megint semmit, most megint csinálja. Ezmiez? Próbáljak kábeleket is cserélni? Hibakód nincs.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest