Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    Mesterek, ha minden igaz lehet veszek saját részre egy ótót , igaz múlt héten lefoglalóztam egy régi 2001es suzkát de úgy nz ki ha jól mennek a tervek akkor 1-1,5hón belül olyan 800k lesz a másik autóra a keret.. Persze ehhez elkell hoznom a suzit ezt használom 1-2 hónapig aztán ha bejön a terv akkor eladom és venni szeretnék egy jobbat..

    Lényeg a lényeg 800k-ig milyen dízelt lehet venni amit meglehet durván csipszelni (nem röhög, most tényleg ez a cél h legyen egy chippelt dízlim ami belenyom az ülésbe aztán jó hamar el is fogy :DDD ) ,nem túl nagy a kasztni, alapból se gyenge a motor és lehetőleg tdi... Lehet tőlem vw,skodri,seat...etc.

    Elgondolkoztam megmondom őszintén a dízeleken ami alaphangon jól fogyaszt de ha kell megy is.. Pár napig vezettem muterom swift 1.5 automatáját, hát ez kb 10et eszik 10km-en..Hajam kihullott... Na jó mondjuk nem sajnáltam a gázt, kiélveztem automatán a kickdownokat de ennyit enni. :D Na most az ideál egy a3 1.9 tdi lenne de gondolom ennyiért esélytelen lenne.. Ezen kívül van e valami más alternatíva ? Seatnak a formavilága pld tetszik eléggé áramvonalas-sportos autókat gyártanak..

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák