Új hozzászólás Aktív témák

  • a8l

    aktív tag

    válasz Evil Snowman #52839 üzenetére

    Anyagi okai voltak leginkább, meg más is. Igazából utcára használhatatlan, mert hangos és kényelmetlen, esténként mentem vele néha, de az utolsó évben már alig, annak meg nincs értelme hogy itt álljon egy ilyen érték feleslegesen. Addig élveztem amig építgettem. tökéletesítettem, programoztam.
    De mivel e85-el ment és egyre korlátozottabb lett a hozáfférhetősége ezért messzire nem is nagyon lehetett elindulni vele. Rengeteget evett kb 35L volt az átlag(tuning előtt is ennyit evett gyári turbóval e85-el).
    Pályázni kár tönkretenni egy ilyet, bár pár alkalommal voltam vele hringen.
    Tehát arra jó hogy néha menjek vele és mindenkit legyorsuljak, ez meg egy idő után unalmas. Emellett a váltóval voltak gondok, ha nem is túl sűrűn és nem is került sokba megjavítani de bosszantó volt hogy néha (2x 6.fokozat, 1x 5.)törik benne valami. A kb 3M Ft-os upgrade fokozatok is törnek néha, meg hangos is, és volt hogy a zsoltinak kellett szaladgálnia cnc-shez vele mert nem jól volt megmunkálva, közölték a gyáriak hogy csak innen meg onnan le kell szedni pár tizedet. Én még nem is panaszkodhatok mert alig volt bajom vele, igaz nem sokat ment, kb 10e km-t mentem vele 900+LE állapotban és az nem cruisingolva.
    Jó árat kínált érte valaki, oda kellett adni, nem lehet eladni ezeket alapvetően. Majd egyszer talán még lesz gtr-em pár év múlva. Ja igen és a család leginkább az asszony is utálta nagyon, állandó vita volt miatta.

Új hozzászólás Aktív témák