- Facebook és Messenger
- OpenWRT topic
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Elektrosokk #39950 üzenetére
VW.
-
Kornel
veterán
No.
Úgy járok a végén mint roberto 😂
Egyre jobban tetszenek a vag csoportos verdak.
(Kivéve a skoda.)
Tegnap mentünk egy kicsit haverom a6 3.0 tdi-evel, finom gép. Annyi, hogy a beltertol nem voltam elajulva, illetve elől akkora középkonzol van, hogy elférne benne egy hűtő is kb 😂
De amit maga a gép tud, az nagyon tetszett.
Taxiztunk is kétszer az éjszakában, azok b6 passatok voltak, nekem azok sokkal jobban bejöttek beltérre, hiába kevésbé prémium.
A legjobban viszont tomcsi seatja tetszett, elfogadható anyagok belül, a motor parádés, tartalék is van, és elől nagyobb a lábtér mint egy a6-ban 😉 -
máyköl
veterán
-
Kornel
veterán
válasz MunezXBK #39955 üzenetére
Lehet.
De egy azonos korú seat érzésre nekem mindenben jobban bejön, mint az azonos korú skoda.
Persze nem L&K meg ez az, hanem a hétköznapi felszereltségek.
Mondjuk tomcsi leonjaban szerintem gyári combtamaszos sportülések vannak, ha jól emlékszem, az biztos sokat dob a komfortérzeten, bár az ülések a civicben is parádésak.
Egyébként a toledo1-em egy az egyben a vento belsejéből építkezett, szinte csak az emblemakat cserélték a beltérben. A motorterben még azt se, minden VW logós volt 😂Richie: miben? Gagyi anyagokban? 😉
Néztem annó fabiat ujan is, inkább swiftet vettem 😉
Néztem most rapidot, ugyanaz mint a fabia csak nagyobba.
Elhiszem, hogy egy jó L&K felszereltsegu octavia már jó, de annyiért meg már majdnem megkapod ugyanazt vw néven.[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz diablo1984 #39956 üzenetére
A skodri szerintem már a vw-t is beelőzte
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Skillet
addikt
válasz trassher #39932 üzenetére
Az extol jó cuccokat gyárt... szerintem.
Nekem az autóhoz már kellett pár dolog, amikor szereltünk. Pl hosszú dugókulcs, E profilosra is volt már szükség, azért néztem ilyet, amiben "minden" van.
Villáskulcsra is szükség lehet olykor... és jobban szeretem, ha minden egyben van, egy dobozban. Persze más lenne, ha lenne műhely és ki lehetne rakni a cuccokat, de így...
Remélem beválik a lidl féle szerszám, de nem hinném, hogy gondom lesz vele.Már csak pár nap van csütörtökig. Akkor a helyszín a Campona parkoló legfelső szintje?
Kik jönnek?[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
válasz Kornel #39961 üzenetére
Zárt tér? Ismered te a campona parkolót?
A parkoló mögött a vasút van
Ha itt fent nincs napfény, akkor sehol. A felső szint teljesen nyitott!
De ahol gondoljátok...
Múltkor hol gyorsultatok? Végigülni? Mint valami mozifilmet?
Tőlem lehet máshol is a tali. Csak ez volt kézenfekvő a pisi, kaja, pia miatt...[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Kornel
veterán
válasz Skillet #39962 üzenetére
Most így beugrott, hogy nem teljesen zárt, mint a többi pláza parkolója, de nem jobb a napfényben kint, a campona mögött pl.? 😃
Meg a legfelső szinten hogy fogunk gyorsulgatni, egymás verdajat vegigulni?Mod: legfelul még nem voltam, ezért át is húztam a hülyeséget amit írtam.
De attól még nem fogunk ott gyorsulgatni, stb 😂Mod2: pár autóval mentünk egy kört, természetesen mindig a tulaj vezetett.
Meg volt ulesproba is pár 😂
Most is megvan beszélve egy 1-1 ellen az IS -el 😉Egyébként tök jó a campona, de ha pl. kint gyűljünk mellette, akkor esetleg könnyebben tudunk mozogni a kocsikkal, és ugyanúgy ott a campona ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz Kornel #39963 üzenetére
Nem tartom jó ötletnek, mégpedig a tömeg miatt. De ha kint lesz olyan rész, hogy el tudunk szeparálódni a többi autóstól...
Általában a felső szint eléggé üres. Persze nem teljesen, de az ilyesmi talikhoz ideális.
De megpróbálhatjuk kint is, az rtl és emeletes garázs közötti parkoló részen, de lesz ott autó bőséggel.
Sőt, lehet egy teljesen más helyszín is, ha ezt nem tartjátok ideálisnak.
Csak akkor ötletelni kellene.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
válasz Kornel #39965 üzenetére
Nem tudom milyen nap és milyen napszakban készült a felvétel, de csütörtökön késő délután szerintem itt lesz autó rendesen.
Felőlem lehet az előző hely is.
De én könnyen mondom, nem maradtam sokáig, nem kellett pisilni és éhes sem lettem, de ha hosszú órakra nézem, akkor valami olyan helyet kellene lőni, ahol ezek a dolgok adottak.
Aki meg nagyon versenyezni akarna, legurulnak pár percre, aztán majd visszatérnek.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Qtya123
őstag
válasz focvis #39930 üzenetére
Igen, ez a lényeg. Egyébként szerintem azért jött elő gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra a ropogás, mert kimosta a kenőanyagot a víz. Nem láttam jól, de mikor beinjekcióztam, mintha a gumiharang tövében lett volna egy hajszálrepedés. Ezt az elméletet erősítené az is, hogy egy zápor utáni autózást követően kezdte a jelenséget.
(A parkolási bírságod összege meg tényleg teljesen elfogadható. Nem tudom, hogy amerre mi voltunk - Dubrovnik és környéke - ott is ilyen barátiak-e a bírságok. Ha igen, gyakorlatilag fölösleges lenne parkolójegyet venni, mert olcsóbb a bírság, mint pár órára jegyet venni. -> Feltéve, ha van épp hely. Volt olyan, hogy a rendőr kiállt a városba vezető út közepére és lezárta. Mindenkit a világ végén lévő nagy mélygarázsba terelt, mert egyszerűen nem volt parkolóhely az egész városban. Azt mondta a mélygarázsos ember, hogy ez mindennapos délutánonként nyáron.)
-
TheProb
veterán
Kínai tolatóradarokkal mi a tapasztalat?
Ennek eléggé jó az értékelése, bár az a hülye knight rider-es műszerfali doboz nem tetszik... Olyan kellene ami csak csipog, de ilyen dobozokkal nem csúfítanám el az utasteret...Unom már, hogy mindig azt hiszem lassan beletolatok a mögöttem lévő autóba, aztán ha kiszállok látom, hogy még egy anyahajó beférne kettőnk közé...
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Integrale
veterán
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Kornel #39972 üzenetére
Ha a fényszórót fel tudod kapcsolni bal kézzel, a váltás sem lehet gond Tényleg nem nagy dolog, nekem a pedálok elhelyezése volt furcsa inkább, más a kuplung mellé tenni a lábad, gáz szinte a doblemezen, stb.
TheProb: ha már kínai, tolatókamera szett tükörre tehető kijelzővel megáll 10k alatt
-
Kornel
veterán
Ha nem kukas a motorja, ennyiért frankó lehet 😉
Persze nem bmw 😂 -
TheProb
veterán
válasz molnarpeter #39978 üzenetére
És azok mennyire jók?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
molnarpeter
nagyúr
válasz TheProb #39985 üzenetére
YouTube-on vannak videók, én még nem építettem be helyére. Mondjuk érdekes lesz, furgon hátsó részére fordítva lesz felrakva, szóval a kijelző is fejjel lefelé lesz valószínű 3000-en belül volt, annyit még így is megért. Hasonló, doboz azonos, kamera más fajta (nagy menettel, azon belül van a kábel, így jobban tömíthető).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
A dragabb uzemanyagokrol (pl: V-power racing) mi a velemenyetek? Van abban valami hogy jobban kennek, jobban huz az auto, kisebb lesz a fogyasztas? Ha van szemelyes tapasztalat azt is szivesen veszem, illetve ha vannak tesztek, tanulmanyok azokat is szivesen elolvasnam, akar angolul is.Koszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
aero.
veterán
válasz Kornel #39977 üzenetére
Ugyanúgy kell váltani, mint jobb kézzel és ugyan úgy is esik, ugyan olyan érzés. Nem vicc.
Bal kézzel a nevemet nem tudom leírni, de a váltás gyerekjáték. Visszaszúrni is könnyű. Ami szar, hogy a kuplung mellett pl. egy új Focusban nincs hely, be kell préselni a lábam kb. Poloban is ez volt. IX35 okés volt, meg Saab 9-3 is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest