Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz ArthurShelby #282930 üzenetére

    A kamionos nem fékez hirtelen, ha nem muszáj, de amúgyis a fékútja jóval nagyobb egy személyautóénál. Én se megyek a seggében, tartok egy rendes követési távolságot, pályán, de általában országúton sem tötymörgök az ő tempójával.
    Városban, például a Hungárián, többsávos úttesten sűrűbb forgalomban viszont oké. Nagyon nem tudsz sietni egyik sávban sem, mert tele van mind, 2-3 autó nak is meg kellene előznie a kamiont a szomszéd sávban, mire te is a kamion elé kerülsz, de ez csak hosszabb szakasz megtétele alatt tud összejönni.

    Persze, nem látsz elé, ez tény, általában a külsőben megy, nem látod, hogy valaki lekanyarodik előtte és emiatt lassít, akár állóra is, vagy valami forgalmi akadály van a külső sávban és emiatt indexel sávváltáshoz, stb. Viszont az esetek felében ha kisorolok mellőle, elhalad mellettem, mögötte pár autóval. Negyedében elé tudok kerülni előbb-utóbb, és a maradék negyedben együtt haladunk hosszan.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák