Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz w333 #25992 üzenetére

    Amikor ki lett véve a 300Km/h tiltás a motorból, természetesen ki kellett próbálni. Az sem ment úgy, hogy kimegyek és nyél. Nem erőltettem, majd amikor lesz rá mód. Szélcsend, külsőben sincs autó adott szakaszon, nincs szembe nap, szóval az ideális körülmények mellett. 2x néztem meg a végét, 1x az M3, 1x meg az M5-ön.
    A tiltás kivétele nem mozgatott, de hozadéka volt annak, hogy 1-es 2-es fokozatban rendelkezésre áll a motor maximális lóereje (gyárilag korlátozva vannak, a mostaniak lehet, hogy már nincsenek).

    Városi autókázás az más. Ott a hülyéket kell figyelni. :DDD

    Mai gyöngyszem, a budai rkp befelé 70-es tábla...30km/h csordogál a csajszi stabilan, és 500m előtte senki. Pont mögötte mentem, mögöttem meg torlódott a sor. Látom ,hogy mindent csinál...Matat az anyós ülésen, hátsó ülésen, de az utat, és a forgalmat kicsit sem figyeli, nagyon szétszórt. Belátható szakaszon piros lámpához csorogva megelőztem nem túl szabályosan, mert mögötte maradva vállaltam volna a legnagyobb kockázatot.
    Városban okos nem lehetsz, mindent nem lehet elkerülni. Meg kell tenni mindent, de sokszor ez is kevés.
    Motoron nagyon megtanultam a defenzív vezetést, másképp 2 keréken nem lehet. De az, amit a motoros korszakomból hoztam, rengeteget segít.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák