Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz cappa72 #257427 üzenetére

    Nem gondolnám soknak a vezcserére ezt az ajánlatot.
    De már az Astránál is úgy tippelem, csak a munka is lenne vagy 50k...

    Pár hete vaciláltam, hogy Meganeba én cseréljem én a termosztátot(vízkimeneti egység szenzorral, stb), vagy adjam be meló mellett a renaultosoknak (nem márkakóklerek, hanem erre specializálódtak). Beadtam, mert néha hidegen kicsit hullámzik, és akkor próbálják ezt is meglesni (fojtószelepet takarítottam, szívósor tömítéseit cseréltem -fojtószelepét korábban- mégis megmaradt), egyébként meg erre ott kéne hagyni órákat és nettó 2 perc melóra aránytalanul sokat fizetni.
    Gyári cuccokkal (35+3k lett volna kedvezményesen az utángyártott anyag) 83K volt, 20+5k volt a munkadíj ebből. Na ezt kicsit már sokalltam.

    Február elején volt a 208 (kiterjesztett gari miatt) szervizbe olaj+pollen+lég+gyertya+fékolaj számlásan, áfásan borravalóval volt 80K (olajat én vittem).
    Úgy sok, hogy fékolajcsere (mármint ABS tömbből is kivezérelve) kivételével a többit otthon egy óra alatt megcsinálom magamnak, de hivatalos ajánlathoz képest nem vészes. Égy éve 60ból megállt volna ugyanez... Mondjuk csak az olaj pl kétszer annyiba került mint tavaly :U (és még mindig nincs a rendes kiskeres csatornákba PSAB71.2010-es, psa 1.2b/1.5d gyári olaja).

    Flashback: Pedig lehúzzák a teszteken, de hasonló árú Vitarához képest még mindig sokkal korrektebb (a HRV-t nézném még meg japánok közül ebben az ársávban/hibridekből).

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák