- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Integrale #255772 üzenetére
Hétvégén vettünk Apámnak matricát online.
Eleve nem tudtunk regisztrálni.
PC-n Kártevő vármegye megvolt, nem tettük korásba, pedig Pöst vármegye kellett volna.
Telefonon, saját regemmel, ugyanúgy Chrome alatt Pest vármegye is megvolt, rendben meg tudtuk venni.Mi a franc ez a Kártevő Vármegye?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
modflow
veterán
Helló!
Kb. 22 éve vezetek, de szerencsére még sosem büntettek meg.
Viszont most egy teljesen inkorrekt módon kint maradt 40-es tábla miatt lehet, hogy lesz valami...
Konkrétan 2 hónapja csináltak valamit az úton, ahol amúgy 90-el lehet menni, és a 40-es tábla ott maradt...
És ott figyelt útánna a trafi....Ha van büntetés, akkor az ügyfélkapura jön?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz radi8tor #256070 üzenetére
Ja így oké, célirányosan este felmenni az lett volna nekem kicsit fura, aztán lehet tudtok valamit, amit én nem Mi csak vásárolni mentünk a közeli boltba !!!autóval!!! de Asszony a bolt és az autó közti távon is mondta, hogy utálja a szelet
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz brumi1024 #256072 üzenetére
1 kanyar volt ami necces volt az olvadás, majd ráfagyás miatt. Be is jelentettem Waze-n hogy JÉG.
Szerencsére ez még felfelé, lefelé érdekes lett volna⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #256076 üzenetére
Ha nem veretsz az is kikapcsol. Mondjuk Bubi-val ha akarnek se lehetne...
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Jajó, nem arról volt szó, hogy a kanyarok miatt, a legtöbben gyerekkel nem azért mennek fel az hegyre
Mi most adtunk kis ízelítőt a szomszédnak a Samsung Q930-ból, milyen az amikor mi "élünk"
Asszony nem szereti annyira ha sportosan vezetek, csak ha valami getszit Ő is le akar nyomni#256081cOxeR: Én megúsztam azt, amikor a Punto hátsó dobja félig leesett, természetesen valamikor péntek este 7-8 körül szakadó esőben a Hűvösvölgyi úton emelkedőnek fel, Anyám alatt
Fater mai napig emlegeti, ahogy a "folyóban", pokrócon feküdve próbálta kirángatni a dobot az autó alól Én otthon virultam és valami sorozatot néztem.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #256086 üzenetére
Nalunk 2-bol 2 olaszon ugyanigy van/volt, bar a MiTon utolagosan.
-
cOxeR
Ármester
válasz Tsebacsi #256082 üzenetére
Nekem fasztrán szakadt le a dob kettőször egyszer csak a hátsó dob, az Szlovéniában úgy jöttünk haza a szivo dezsővel… majd aztán mikor már minden is szét volt rohadva, akkor a leomlőnél adta meg magát… akkor a balcsiról kellett csak hazajönni, 60-70-nél többet nem bírtam jönni mert kiszaladt a dobhártyám. Mondjuk utolsó útja volt az… többet nem mentem vele, eladtam egy kupecnak 70e-ért húzza ahova akarja.
Egyik eset se volt közlekedhetetlen, csak rém ciki. -
rbalint88
addikt
válasz szőröscica #256076 üzenetére
Egyedul vagy a “hulye haverjaimmal” veretem, ha ott az asszony es a gyerekek, akkor a cammogasnal kicsit gyorsabban, de esszel azert
Ma voltunk megint Etyek es Alcsutdoboz kozott gyerekaltatos-fogyasztasoptimalizalosba’, aztan igy is csak en eloztem, engem nem. Ugy nez ki kifogyott mar mindenkinek az arsapkas benzin, cammognak.vilike: volt mar ilyen, ketszer is, nem jo buli. Egyszer utaskent, 2 bukfenc utan 4 torott csigolyam lett, aztan meg sajattal megszorult fek forgatott be a fak koze es alltunk meg teton, azt megusztuk karcolasokkal.
-
cOxeR
Ármester
válasz rbalint88 #256097 üzenetére
Mennyire jó rész pedig az az útszakasz, egyik kedvencem az országban, főleg a golfpálya melletti platános.
Nekem eddig szerencsém volt baleset tekintetében, egy komolyabb volt utasként 20 éves korom körül - mondjuk ott nagy szerencsém volt - Trabant anyóson ültem amiben a kutya elrágta az övet és nem tudtam magam bekötni - pedig erre nagyon kényes vagyok, sose megyek öv nélkül semennyit se. Az idióta haverom meg megcsúszott és egy parkoló kocsinak nekiment - mondanom se kell valami csajnak menőzött aki ott sétált, megfejeltem a szélvédőt ami kimozdult a helyéről, rohadt mák, hogy csak be repedezett és valami csoda folytán nem vágta el a homlokom egy picit se. Meg persze belül az ütközés miatt azokat a pozdorja polcokat lerúgtuk, egy kis lila homlokkal megúsztam. Jó tanulság volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #256086 üzenetére
Jah olcsosítottak leginkább. Punto Mk1:[link]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest