-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz BigBlackDog #247748 üzenetére
A régit el szokták távolítani.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Vismajor01
addikt
válasz cOxeR #247725 üzenetére
Most kerul fel a kocsival vasarolt 4 évszakos Conti. Elozo tulaj Bridgestone nyariakat hasznalt nyaron es ezeket a 4s gumikat telre fucklogic. Mar utolso szezonja, 5.5mm melyseget mertem rajtuk
235/55/18 centirozassal 16k Dunaharasztin
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
kisza25
félisten
válasz BigBlackDog #247748 üzenetére
Passz, ez nem az eredeti kormány, az benne van az autóban, ezt a BontóPlázából vettem, 2nap alatt itt volt de érzetre picit vastagabb, úgyhogy azt mondanám arra ment rá, de ugyanolyan a varrás, mint a gyárin, meg ugyanúgy van felosztva a bőrözés.
A komplett kormány volt 50eFt, halkan megjegyzem, hogy oldalanként 65eFt a kapcsolósor újonnan és csak gyári van és sajnos besz@rik, ezen meg az is rajta van. 30eFt volt gombok nélküli, 80eFt légzsákkal. Minden van ott[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #247762 üzenetére
Hja, nálam is így lesz kb jövőre, mert akkor én leszek a gumis.
Juteszembe: a gumist zavarni fogja a munkában a felnikupak? Úgy rémlik arra húzzák fel a kerekeket centrizésnél, nem?
Mert akkor nem pattintom be a Fordosakat a helyére még.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Vismajor01
addikt
válasz BigBlackDog #247762 üzenetére
Alig varom h eljussak ide. Annyira nincs idom a ház mellett ilyenekre h szornyu. Tegnap este 10kor meg dobozokat pakoltam ki a kocsibol h utana bepakoljam a gumikat.
Most szabadsagon vagyok hetfo ota de egy percet nem pihentem
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz Vismajor01 #247757 üzenetére
Itthoni klímára nem hülyeség a nyárra nyári, télre télies négyévszakos.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Vismajor01 #247765 üzenetére
Nem emiatt írtam, mostanában nálam is kevesebb az idő az ilyenekre. Egyébként kellemes elfoglaltság és szép eredménnyel jár!
-
BigBlackDog
veterán
válasz Vismajor01 #247767 üzenetére
Ha nincs megrepedezve (ha a gumit kézzel széthúzod és nem jelennek meg repedések az árokban), akkor szvsz lehet értelme meghirdetni.
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #247757 üzenetére
"235/55/18 centirozassal 16k Dunaharasztin"
Nohát, Te járatos vagy errefele?
-
nagyúr
Jó lett, a konyhasziget miatt és hogy befért a sütő-mikró egymás fölé külön irigy vagyok
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #247779 üzenetére
Felkapott környék lett az most. Én egy ~22 évet éltem Harasztin, szép volt, jó volt. Bár a közlekedést nálatok sem irigylem, főleg hogy most épül emag (?) raktár oda. 51-es rotty lesz nagyon.
-
Vismajor01
addikt
válasz Tsebacsi #247774 üzenetére
Köszi!
Nagy fajdalom h nem lett teljes a sziget. Lett volna a csupasz oldalra meg ket 40 mely elem, ketto kozott munkapult athidalva egy helyet teremtve ahova belehetett volna barszekkel ulni. De kanape miatt nem lett volna eleg hely es le kellett vagni =(((((
-
kisza25
félisten
Jaj, április májusban én is ezt csináltam, 2 lakás teljes bútorzat (konyha, étkező, nappali, 2db hálószoba és ez 2x), azokat eladtam, aztán a sajátban, de oda már csak egy kanapéágy, egy francia ágy és konyha
Szép lett, ügyes vagy
Ez volt az egyik lakáshoz a fele
[kép]
[kép] [kép] [kép]
[kép] [kép] [kép] [kép][ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Vismajor01
addikt
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #247785 üzenetére
Melyik gumisnál voltál a fő úton, Baricz?
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #247786 üzenetére
A képeidet nézegetve kedvem támad átrendezni a nappalinkat
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Kickass
őstag
válasz Vismajor01 #247782 üzenetére
Jól látom, hogy a sziget is metod elemekből van összerakva és rajta egy munkalap?
Priviben dobj már részleteket[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz MunezXBK #247705 üzenetére
Engedd el...
Nekem nyáron volt egy köröm, 4 óra alatt sikerült előállítani az orrvérzésem.
Mondjuk, ebből 3,5 óra azzal telt, hogy az első helyről a 4.-re átértem, ahol volt kauterizáló gép, és dolgozni is hajlandó orvos...Aztán vettem egy vérnyomásmérőt, 1 hónap után meguntam mérni, minden mért érték megfelelő volt pedig még munkába is hordtam magammal.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest