-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
-
zapikanka
tag
Sziasztok!
Mai nap nem indult az autóm (Fiat Stilo) és mivel nem vagyok ismerős az autók terén illetve Budapesten sem, van erre szakosodott szerelő aki kijön és kicseréli nekem az akkumilátort vagy ez horror áron lehetséges csak?
Ha én venném akkor hol érdemes keresgélnem? Valami autóvillamossági boltba bemegyek és polcról kb egyből kapható?
Köszi ha valaki tud segíteni!
Üdv,
Z[ Módosította: radi8tor ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
Chereiose
addikt
válasz stickermajom #242755 üzenetére
Úgy látom ott Budaörs fele sűrűn össze lehet vele futni
Végül is 10-ért viheti akár a Dákót is -
radi8tor
MODERÁTOR
Amúgy nem értem. Mi lett volna, ha elfogadja a 10 gurigát a Fordos?
Csettint egyet a gyerek és eltüntetik két autómentővel a kocsikat a felüljáróról? Tuti nem kerülné el a rendőri intézkedést, eléggé jól be van kamerázva a környék.⭐ Stella
-
dokee78
félisten
válasz radi8tor #242333 üzenetére
Nos ez sikerült,le is könyvelték.
Ez az előző autóm 2. részlete volt.Viszont augusztusban vásároltam egy 2002-es Opel Astra G-t,annak még nem küldte el a NAV a határozatát,hogy mennyit kell erre az évre fizetnem.
Mert youtubeon láttam egy videót,hogy mivel első magyarországi forgalomba helyezés,így kell gépjármű adót fizetnem erre az autóra is.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz dokee78 #242747 üzenetére
Nincs semmilyen racsnis készleted? Egyszerűbb lenne adott méretnek megfelelő bit csomagot venni és kész, én valami 3000-ért vettem talán sok darabos szettet lengyelpiacon (van crova 1/4” és 1/2” szett, a 3/8-osakhoz átalakító 1/2-re, így mindegyik etorx bitet tudom használni)
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz molnarpeter #242771 üzenetére
Nem mutat tartozást!
Nincs semmim,sajnos még élt apám ő vitte az autóinkat javítani,volt ismerettségi köre.
Én viszont szerteném megtanulni videókból és magam javítani amit lehet.
Ezért kellene kis help,milyen racsnit vegyes,mert ahhoz már keresek biteket. -
kisza25
félisten
válasz dokee78 #242770 üzenetére
Majd küldik, nekem már küldték, de nav oldalán nem látszik.
Nekem a tipo január 1 nevemen volt, azt én fizetem egész évre
A seat az 4 hónapot és akkor lett behozva
Az i30 meg júniustólEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
MasterMark
titán
válasz dokee78 #242774 üzenetére
Ahonnan kuldtem keress valami nagy yato keszletet.
Vagy a lidl/aldiban szokott lenni, azokban is van neha.szerk.: Ez pont most lesz szerintem van benne e-torx de meg kell nezni a dobozan mit ir. De ha nincs akkor ott a yato e-tory dugokulcs keszlet hozza, ebben meg van minden mas, meg a 3/8-os racsni.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
BigBlackDog
veterán
Ma reggeli welcome üzenet a Golftól; "Töltsön 1 liter (max.) olajat! A továbbhaladás nem lehetséges.". Így is másfél hete folyamatosan kapom az "SOS hívás korlátozott, keressen fel egy szervizt!" hibaüzenetet minden indításkor, ma reggel meg méz ezzel is zargatott. Igazán kibírhatta volna a következő ~1000 km-t/két hetet a szervizig, ha már kibírta az előző olajcserétől a ~28e km-t.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz BigBlackDog #242777 üzenetére
Indítani engedi?
-
Snoop-y
veterán
28K alatt cserelsz olajat?
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz F_Zolee #242780 üzenetére
Nem szabad pazarolni! Egyébként kb. másfél hete néztem, akkor még kb. 50-60%-os szinten volt az olaj. Azóta volt kb. 600 km agglós járat, meg egy pár száz kilométer intenzívebb autópályázás. Szerintem utóbbi miatt eshetett hirtelen ennyit.
De a tanulság; mindig legyen a csomagtartóban tartalék olaj! Ráadásul ennek már nem jó a szokásos 0W-30, hanem 0W-20 kell, amit kutakon sem igazán lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz BigBlackDog #242784 üzenetére
Hogy nem jó neki? Kérem? Azt írta, hogy tölts utána, nem azt, hogy mit.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Shadowbull
addikt
válasz BigBlackDog #242784 üzenetére
Ha sokat jártál vele városban, rövid távokat akkor valószínűleg megnőtt az olajban a víz meg az üzemanyag tartalom. Aztán amikor elmentél autópályázni akkor alaposan átmelegedett és kipárolgott belőle a víz meg a benya. És huss, volt olaj nincs olaj
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
BigBlackDog
veterán
válasz Shadowbull #242788 üzenetére
Városban nem igazán volt sokat (legalábbis dugóban), de azért 60-90 km/h közötti tempót azért számottevően ment. Rövid utak annyira nincsenek, 20-25 perc szokott lenni minimum a menetidő. Ennek ellenére elképzelhetőnek tartom, amit írsz.
-
macilaci78
nagyúr
válasz BigBlackDog #242790 üzenetére
20-25 perc szokott lenni minimum a menetidő. - Ennyiből talán hétvégén úszom meg a Zugló-Újbuda távot (munkahely), 9-10 km. Talán mire odaérek, üzemmeleg lesz a hűtőfolyadék mellett a motorolaj és a váltó is...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
BigBlackDog
veterán
válasz macilaci78 #242792 üzenetére
Ha Budapestre jövök, akkor inkább 35 perc a minimum (autópálya miatt azért az utolsó 5-10 km már üzemmeleg motorral történik). Országúton előfordulhat a 25 perc is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #242782 üzenetére
Nalunk is gyari perioduson vannak a kocsik. Aztan ami marad gari utan is azokban leroviditik.
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
30 ekm a szerviz intervallum, faxa, mit is hajtasz most?
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz BigBlackDog #242796 üzenetére
Más: kicsit utána jártam mennyi gépjármű adót kell fizetnem, mert idén 3 autó is volt a nevemen és meglepődve láttam, hogy a tipo forgalomba van, de eredet vizsga nem volt rajta azóta.
Mentek is vele 4000 km-t, azt hogy?
Amúgy fent van hahun, most is árulják, de ilyenkor ha cég veszi meg aki autókkal kereskedik, csak így mászkálhat vele?
Ilyenkor nem kellett volna eredetvizsgaEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz kisza25 #242799 üzenetére
Lefotózza a saját rendszámával, majd kivonja ideiglenesen, aztán P-vel rohangál vele. Nálunk is sokszor jönnek a bejáratott nepperek P-s rendszámmal a volt autóinkkal.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest