- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Skacok felhivtam vagy 15 X5-öst, az a tapasztalat hogy X5 tulajok között MINDENKI szerelő v szerelőműhelye van, vagy más szerelte de a szerelő elköltözött/leégett/elvitték a marslakók. Számla természeten nincs, kézalatt megy minden, vezett szervizkönyv meg csak egynél volt az francia behozott autó, de a "vezérlés volt e cserélve" kérdésre a kereskedő azt mondta nem látja de ad alvázszámot a carverticalon megnézhetem waat?
Én meg úgy adtam el mindkét autómat ami eddig volt, hogy papirpaksaméta az ÖSSZES számláról de még az aliexpressről rendelt nettó 900 ftos kárpitkipattintó készletről is +Excelben elektronikusan levezetve hogy melyik szerviz 1, mikor, 2, kinél 3, mennyi kilométernél 4, micsoda lett megcsinálva.
Bmwnél úgylátszik erre nincs szükség sose romlik el
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest