-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Petyyyyy #236257 üzenetére
Jo hat az enyemhez kepest azert nem kell szerenykedned vele.
Jah a gyurmat azota sem hasznaltam termeszetesen (lassan nem ferek a kocsihoz megvett de nem hasznalt cuccoktol a garazsban (pl alufelni)). Kozmetikaban kigyogyitottak a lakkbol a mutrat (kuzdott vele a csavo azert).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Petyyyyy
addikt
Fükk. Az origi gyurma az én számlámra írható.
Az első két video viszont szerintem elég jó felvilágosítást ad - #veryYTalert!Mit csináltak a kozmetológiában?
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
veterán
Ma végre, 21 hónappal a vásárlás után megmostam szivaccsal a Golfot. Wax előtt lesz még vele munka holnap, a belső takarítás majd ráér nyaralás után. [kép]
Egyben felavattam a Pixel 6 kameráját, rohadt nagy dög telefon, még pont elfér a középkonzol fiókjának tetején.[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
-
cOxeR
Ármester
-
kisza25
félisten
válasz MunezXBK #236264 üzenetére
Erről jutott eszembe, hogy a kereskedésben németek akartak autót venni, aztán én fordítottam a bizniszhez, beszéltük is, hogy ez itt milyen bonyolult és milyen sok papír kell hozzá.
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
cOxeR
Ármester
válasz rbalint88 #236281 üzenetére
Vigyázok Ismeretlen terepen azért nehéz mindegy mennyire ismerem az autót, pl mostani szállásra is egy “meredek” rész vezet fel, ügyesen kell manőverezni, de picit sajna úgy is leér az alja. Benne van sajna a pakliban.
Látom mit mondasz, reggel ránézek, de nem feszülök az első lökös szegény elég gyász, tele van kavicsnyommal. El kellene vinnem rendbetenni, hely/ajánlat megvan, bár kétlem, hogy nem lett több az elmúlt kb 4/5 hétben mikor kérdezzem. Kacérkodok egy M4 lökhárító hozzáigazításán, csak az M4 lökös ritka és nem olcsó, plusz műanyag hegesztes, meg a színezés is sok zseton…
-
gergo5991
őstag
ha egy külföldi autósnak MO-on bevongják a jogsiját, akkor külföldön még vezethet?
ugyan ez a kérdés de másképp: ha egy magyar autósnak magyarországon veszik el a jogsiját, külföldön vezethet? igaz a jogositványát bevonják, de úgytudom csak abban az országban nem vezethet, ergó ha külföldön akarnék vezetni a rendőrségnek vissza kéne adni a jogsit nem?nem mintha bevonták volna tőlem, csak igy random eszembe jutott a kérdés pár cikket olvasva
-
Vismajor01
addikt
válasz gergo5991 #236284 üzenetére
Erről az jut eszembe amikor apámtol elvettek a jogsit Romániában (mert kikerult egy parkoló autót és ezért atment kicsit a zarovonalon...) 1 hónapra, eltelt 4 is és még nem kapta vissza, igényelt újat merthogy a másik biztos elveszett, aztán kopogtak a rendőrök h okirat hamisítás vagy mi a tosz mert 2 jogsi van a neven :D meg index is megirta anno
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #236286 üzenetére
Igen, ha bejelented, hogy elhagytad a jogsit, akkor azt köröztetik és ha felakad egy közúti ellenőrzésen, akkor az sokba kerül.
⭐ Stella
-
tboldi
nagyúr
Közel 10 hónap után jöttem rá, hogy a csomitartó felől is le lehet dönteni az üléseket az Ypsilonban 1-1 madzag megrántásával. Valamelyik előző tulaj jól begyömöszölte őket, azért nem tűnt fel egyhamar, most is csak tök véletlenül pillantottam meg az egyiket.
Még a végén kiderül, hogy nem is annyira haszontalan jószág.
-
tboldi
nagyúr
Nem a madzag a megfelelő szó igazából, ilyen szélesebb szalag, fül, vagy nemtommi.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest