-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
szabonagyur #217035 üzenetére
Nem tudom milyen vihar dúlhat a fejekben, a héten én is kaptam feltartott középső ujjat.
A Kerepesin Örshöz érve úgy vágott be elém egy ősz szakállú, haj nélküli tag, hogy épp csak nem cseréltünk rendszámtáblát. Fénykürttel jeleztem neki hogy büszke vagyok a szüleire amiért felnevelték, erre még kidugja a kezét az ablakon és mutogat. Ezt követően kiteszi az indexet, behúzza a két kanyarodó sáv egyikébe félig az autót hogy fékezésre kényszerítsen, majd index vissza, autó visszahúz és részéről így rendben van.
Egy szerencséje hogy nem a mellettem lévő sávban/sokkal hátrébb állt meg, biztos meginterjúvoltam volna.
Esőben pedig szop vezetni. Az a mondás hogy 6000K xenon fénye nagyon elveszik. Jelzem az 5000K sem sokkal jobb.
Szerk.: ezen nem segítenek azok a versenyzők sem, akinek csak egyik tompítottja ég, másik oldalon még helyzetjelző se. Őket is imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile (ARPG)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Opel topik
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Ukrajnai háború
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Ülőgarnitúra 3-2
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest